Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POŽELIO IM SREĆU
Povratak na članak

Legendarni Hrvat izjavom digao Srbe na noge, a neke se riječi Modriću neće svidjeti

Hrvatska na Europskom prvenstvu igra u skupini s Engleskom i Češkom, a četvrti sudionik u našoj grupi bit će pobjednik dodatnih kvalifikacija između Norveške, Srbije, Izraela i Škotske

Komentari 15

ZE
Zeton
14:50 05.02.2020.

Ne vidim ništa lošeg što je rekao Darijo za Luku i izvučeno je iz konteksta. Normalno ako bi igrali u suprostavljenim ekipama jedan drugog ne bi štedio u žaru borbe. To su pravi sportaši. A nakon utakmice zajedno na pivu. to je to.

VL
IM
Immanuell
14:29 05.02.2020.

Svjetski igrači su i svjetski putnici, navikli na druženje međusobno, na nove ljude i kulture, ali jezik i mentalitet fali. Kad čuju naš jezik bilo koje inačice, odmah se osjete doma. Ne pita se jel bošnjački, srpski, dalmoški, zagorski, šokački izgovor.

VL
SE
serđo12
21:26 05.02.2020.

Darijo je pravi sportaš , a kad smo kod sporta ništa loše nije rekao !

VL
DU
Deleted user
13:08 05.02.2020.

Teško će Srbi proći jer već smatraju da su prošli i da su dodatne kvalifikacije za njih samo formalnost. Ja ih još uvijek ne vidim kao prijatelje, barem dok neke stvari kod njih ne legnu na svoje mjesto. Kako stvari sada stoje to će i te kako potrajati.

VL
ZA
zagi101
12:55 05.02.2020.

srna a kaj ti je trebala ova izjava? tvoj izbor prijatelja je samo tvoj, srbija da igra ne znam s kim uvijek kontra

VL
MA
MAX127
12:37 05.02.2020.

Pa nema zajedništva ni potpore navijaca kad su polako poceli shvacat i oni sami da je srbija, njihova povjest, genocizam, velika srbija, nebeski narod i ostale nebuloze sve zasnovano na lazi.. Poceli su se sramit sami sebe i zato nema kod njih patriotizma, ljubavi za domovinom.. Narod bez kulture, povjesti i vjere ljubavi nemoze ni imat zajedništvo.. Narod građen na lazima, mrznji, huškanju rata sa svima, otimanje tuđe zemlje, genocidu i nemoze drugacije zavrsit nego ovako.. Kad se riješe spc, politickih ameba, kad vrate otetu zemlju i iskreno se ispricaju, plate odstetu tek onda mogu pocet gradit neku zemlju ljubavi, zajedništva i sportskog duha.

VL
B2
bordon 2
14:33 05.02.2020.

Pa da baš želim da se Srbi plasiraju? Ne želim. Oni su nekako kontra svih i svega. Kad će doći sebi? Ne znam.

VL
AG
Agricola
13:43 05.02.2020.

Po čemu je to Srbija bolja od Norveške? Norveška ima Odegarda i Halanda, a Srbija takve igrače može samo sanjati. Haland je ove zime prešao u Dortmund i u prve dvije utakmice ušao je u drugom poluvremenu a treću počeoa treću počeo iz početka, dakle ukupno nije odigrao niti dvije potpune utakmice a zabio je 7 golova. A Odegarda se sprema za glavnu ulogu u Realu iz Madrida. A brat Kolarov je solidan bek ali što mu to vrijedi kad je kmet a to se najbolje vidjelo po onoj utakmici sa Švicarskom na zadnjem SP kad je upravo Kolarov kod rezultata 1:1 u 87. minuti digao ruku i pozvao Srbe da krenu svi u napad pa im je Šaćiri u zadnjoj sekundi zabio gol iz kontre, a sve zato jer je Kolarov unaprijed sebi i Srbiji upisao poraz u zadnjem kolu protiv Brazila a Švicarskoj pobjedu protiv Kostarike koja tu utakmicu uopće nije pobjedila nego je mogla biti sretna što je izvukla 2:2.

VL
ČV
čača vrati se
12:36 05.02.2020.

Srna ne seri,zelim da se ne plasiraju na prvenstvo niti sad niti nikad više,ne govori u ime svih igraća mnogi nemaju i ne vide braću u njima i ne idu zajedno na piće

VL
KR
kruti125
13:45 05.02.2020.

ko nas bre zavadi????

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.