Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLAZAK VELIKANA

Legenda zagrebačkog hokeja Bruno Zajec preminuo od posljedica koronavirusa

19.04.2021.
u 23:12

Uz medvjede je Zajec ostao i kao navijač, iz prvih redova doživio je sve najljepše klupske trenutke...

U 78. godini od posljedica koronavirusa preminuo je legendarni zagrebački hokejaš Bruno Zajec. Rođeni Zagrepčanin iz Tkalčićeve ulice cijeli svoj igrački vijek proveo je u Medveščaku, od 1961. godine, kada je klub i osnovan na Šalati, pa sve do sredine osamdesetih, praktički četvrt stoljeća bio je igrač Medveščaka. Bio je član kultne generacije medvjeda zajedno s Renaudom, Ratajem, Belinićem, Sinovcem...

Njegova ljubav prema Medveščaku bila je beskrajna, s radošću je uvijek nama mlađima prepričavao zgode iz vremena dok je hokej 60-ih prvi put postao hit među Zagrepčanima. Bio je uvijek vedrog duha, veliki fajter na terenu, navijači su ga obožavali jer se najčešće od suigrača tukao s rivalima iz Jesenica i Beograda.

Uz medvjede je Zajec ostao i kao navijač, iz prvih redova doživio je sve najljepše klupske trenutke - generaciju Gortana, potom nastupe u EBEL-u, te vrhunac u KHL-u, kad se veselio i pobjedama protiv velikana poput CSKA. Nažalost, bitku protiv Covida-19 nije dobio, virus je izazvao dodatne komplikacije te je preminuo u KBC Dubrava. Zbogom, Zec!

Ključne riječi

Komentara 2

SO
Sir Oliver
01:45 20.04.2021.

U 78 preminuo zbog virusa a ne zbog starosti? I sto znaci da je virus izazvao DODATNE komplikacije? Znaci vec je imao zivotno teske komplikacije i prije slavnog virusa?

DU
Deleted user
23:20 19.04.2021.

Zec, laka ti bila Hrvatska zemljica! Počivao u miru frende!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije