Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMAO DRUGOG FAVORITA

Legenda tvrdi da Luka nije zaslužio nagradu, ali zna zašto ju je dobio

Luka Modrić
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
08.12.2018.
u 12:02

- Nema dileme da je Modrić imao odličnu sezonu i nekako mi je jasno da su mu s tog aspekta dali nagradu.

Luka Modrić postao je prvi nogometaš koji je prekinuo 11 godina dugu dominaciju Cristiana Ronalda i Lionela Messija te uzeo Zlatnu loptu.

Iako je iza hrvatskog kapetana sjajna godina, ima onih koji mu osporavaju da nagradu nije zaslužio. Jedan od njih je i legendarni Brazilac Rivaldo koji je Zlatnu loptu dobio 1999.

- Nema dileme da je Modrić imao odličnu sezonu i nekako mi je jasno da su mu s tog aspekta dali nagradu. Osvojio je Ligu prvaka s Realom i pomogao Hrvatskoj da dođe do finala Svjetskog prvenstva - ističe Rivaldo pa dodaje:

Foto: Siniša Hančić/Pixsell

- Ipak, ja bih svoj glas dao Cristianu Ronaldu. Portugalac je bio fantasičan u Ligi prvaka, a gol škaricama je obilježio sve. I na Svjetskom prvenstvu je dao četiri gola iako je Portugal rano ispao.

Za kraj je Brazilac zaključio:

- Izbor mi je baš nejasan, jer je nevjerojatno da Messi nije u top tri. Ovo kao je pokušaj da se na silu prekine dominacija Ronalda i Messsija.

>> Pogledajte i video: Zlatna lopta je kruna sjajne Lukine karijere

Ključne riječi

Komentara 46

HR
Hrvatska
12:11 08.12.2018.

Lukaa najbolji! Ponos Hrvatske!🇭🇷🇭🇷

DU
Deleted user
12:20 08.12.2018.

Koji ste vi jad od portala. "Celo vreme" trazite tko je sto rekao protiv Lukinog izbora. Jedino kad je teniser cestitao onda ste ushiceni,.

DU
Deleted user
12:54 08.12.2018.

Smrad, neopisivi smrad proširen je od neopisivo smrdljivih ljudi. A ne može se ništa. Takva im je patologija. Jedino svijetlo sretnog mirisa je čistoća svih nagrada koje je dobio Luka Modrić i nitko, ali baš nitko to ne može ni zatamniti a ni zasmraditi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije