Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FENOMENALNA KARIJERA
Povratak na članak

Legenda Rapida navijat će za Dinamo: Šteta što u moje vrijeme nije bilo Mamića!

- Kad sam došao u Dinamo, imao sam godišnju plaću četiri milijuna dinara, a fićo je koštao šest milijuna. Sad zamislite da današnji igrač Dinama za cijelu godišnju plaću ne može kupiti najjeftiniji auto.

Komentari 6

DU
Deleted user
15:32 19.10.2021.

Tombstone, sto je P.Brucic krivo rekao? Miljanic nije volio hrvate! Mozda jos je samo trebao dodati osobito ako su iz Dinama (koji su tada zivjeli znaju da je to istina). Samo V.Zajec je dobio tada poziv. A igrali su redom: Pantelic, Stojkovic, Sljivo, Petrovic, Jovanovic, Sestic, Krmpotic, Susic... i jos nekoliko njih iz Hajduka. A napomena te godine je Dinamo osvojio prvenstvo ! A samo Zeko u repki!!! Pa sve jasno

VL
Avatar zagorac2
zagorac2
09:00 19.10.2021.

Tombstone: a gdje je Juga sa tim boljima ? zavrsila i kakove je to rezultate postizala a od kad smo se razdvojili Hrvatska postize kao mala drzava velike rezultate i sudjeluje skoro na svim velikim manifestacijama a reci mi gdjee je ta Srbija ? i nemoj mi sad reci da mrzim nekoga, apsolutno ne mrzim nikoga ali to je dokaz da je u jugi bilo vazno da nisi Dinamovac i zato su u jugo repku ulazili razni ??? i zato su i Hajdukovci bili vazni, ne veliki ali bili su vazni

VL
DU
Deleted user
15:38 19.10.2021.

Eh da ne zaboravim sve najbolje Peri !!! Svaka cast za sve nastupe u plavom dresu, neumorni trkac, lijepo se prisjetiti tih godina!

VL
MA
MarasG
05:33 19.10.2021.

Sliskovic ,Mlinaric,Brucic,Cerin....Iz sampionskog dinama standardni je bio samo Zajec.Isto kao iz radnickog iz nisa npr.

VL
Avatar Tombstone
Tombstone
23:52 18.10.2021.

Veli Miljanic nije volio Hrvate. Osim kaj je na SP u Spanjolsku te 1982. od 21 igraca imao 10 Hrvata. Od toga 2 iz Dinama, Zeko i Mlinka. Tesko je priznati da je bilo puno boljih na njegovom mjestu?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.