Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HAJDUK GA NIJE ZADRŽAO
Povratak na članak

Legenda progovorila o Modriću: Nikome iz Ravnih kotara ne treba dopustiti da ode u Zagreb

– Nije posao skauta da potpisuje ugovor, ja sam Modriću mogao obećati samo 15 stipendija, a dogovor je bio da se Luka vrati za pola godine. Ali tada ga je Bašić odveo u Zagreb – rekao je Dražen Mužinić Frfa

Komentari 9

Avatar nekakav
nekakav
13:44 10.06.2019.

nek djed pojasni što on misli pod time 'ne treba pustiti nikog u zagreb iz ravnih kotara'. prvo u hajduk.. zadar je sav za hajduk? super, što onda su uopće i imali klub, koji je sa dinamom igrao kao da igra za goli život, a protiv hajduka revijalno, kolko hajduku treba gol razlika se pustilo... gdje je danas nogomet u gradu zadru i kome je u interesu da igrači zadra budu navijači hajduka? svo to njihovo glumatanje tamo dolje i natezanje za hajduk na svim razinama društva, je i dovelo hajduk tu gdje je, ne postoji na nogometnoj karti svijeta, europe. klub čiji navijači u mamiću vide sav svoj jad i čemer, nema se čemu nadati, bio mamić tijelom u dinamu ili ne. 30 bodova razlike u svakom prvenstvu se ne može objasniti 'mamićem'. rađa je odselio iz splita, u želji da pomogne djetetu u sportu i profesionalnom odnosu. u splitu toga nema. čemu se onda uopće i oni muče, sport ih nejde i točka. za mučki prebiti suca ili nekog igrača vaterpola natjerati na skok s rive u hladno more, to da. dalmacija prvaka u nogometu neće imati još desetljećima, ako ne promijene ponašanje. i očekivanja bez pokrića. na račun jedne dobre utakmice protiv jako europskog kluba oni umisle da su pravi jaki klub... i onda ih gorica razbije?! spominje zvezdu.. ona je bila institucija yu nogometa, klub sa lancem pečenjarnica, gift šopova.. hajduk je tek pred neku godinu se približio tome, jogurtima i japankama. al on kasni dobrih 45 godina... top igrača nisu proizveli a niti ga mogu. bili tići su crnci. sunce?!

VL
TI
Tinaiva
16:14 10.06.2019.

Pa bogte koji je mentalni sklop tim ljudima u glavi. Mislim da sve koji iz Ravnih kotara požele otići bilo gdje a da to nije Split i Ajduk treba proglasiti izdajicama..... ne znam zašto ovakvim uopće dajete prostora da nas još vise dijele.

VL
Avatar lip_ko_nadan
lip_ko_nadan
14:06 10.06.2019.

Nekad je igranje za Hajduk i Dinamo bilo čast i ponos, danas uplatiš Maldive i preskočiš EU do 21. godinu !?

VL
Avatar Tigar63
Tigar63
17:59 10.06.2019.

Draža ne eri , znam da voliš jajduk ali brate prikoći malo

VL
DU
Deleted user
19:25 10.06.2019.

Ajde manite se tih seljačkih fora.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.