Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Bo-žan'

Polomio jezik! Legenda pokušala izgovoriti hrvatsko ime, ali se osramotila

Shaquille O'Neal
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
18.04.2019.
u 09:42

U košarkaškoj emisiji na poluvremenu dvoboja NBA doigravanja Boston – Indiana legendarni Shaquille O'Neal pokušao je izgovoriti Bojanovo ime, ali neuspješno

Bojan Bogdanović igra sjajnu sezonu za Indianu Pacerse. Hrvatski reprezentativac nakon Brooklyn Netsa i Washington Wizardsa prije dvije godine stigao je u Indianapolis te je sada jedan od glavnih igrača.

Najbolji je strijelac momčadi nakon što se ozlijedio Victor Oladipo.

Shaquille O'Neal
1/6

U košarkaškoj emisiji na poluvremenu dvoboja NBA doigravanja Boston – Indiana legendarni Shaquille O'Neal pokušao je izgovoriti Bojanovo ime, ali neuspješno.

Sugovornici su se trudili da mu pomognu, Charles Barkley, recimo, nije imao problema s izgovorom.

Nakon nekoliko pokušaja Shaquille O'Neal uspio je ispravno izgovoriti Bojanovo ime, ali i nasmijati sve u studiju.

Video pogledajte OVDJE.

 

Komentara 2

VL
vlaser
15:29 18.04.2019.

kakva to sramota? = ako je igdje sramote to je od vas i vasih novina (-ra ). nikad nije sramota iz postovanja pokusati dati pocast na jeziku koji nije = NJEGOV = sramota je od vas koji NIKAD niste ismijalii niti jednog hrvatskog tenisaca ili komentatora koji NIKAD nisu naucili izgovor rijeci " return " ( RE-TRN ) a ne "re - tEErn "

GR
gragakarlovac
20:53 18.04.2019.

nije se bas osramotio...slovo J se na engleskom izgovori drgacije i super...ova cetvorka je svemirski brod za HR novinare

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije