Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon 16 godina

Legenda napušta Modrića i Real: David De Gea 'potjerao' Svetog Ikera

Iker Casillas
Foto: Press Association/PIXSELL
10.06.2015.
u 18:25

Casillas je debitirao za Madriđane još 1999. godine i otad osvojio tri Lige prvaka te pet španjolskih prvenstava

Iker Casillas (34) i Real Madrid postigli su dogovor pa će legendarni vratar s više od 700 nastupa ovog ljeta napustiti kraljevski klub, tvrde španjolski mediji.

Iako je Casillas donedavno tvrdio kako želi odraditi do kraja preostale dvije godine ugovora, stvari su se promijenile jer će u Real, po svemu sudeći, stići vratar Manchester Uniteda, David De Gea (24). I to već sredinom sljedećeg tjedna, pišu Britanci. Casillas je svjestan da bi u tom slučaju izgubio mjesto u početnoj postavi koje je u posljednjoj sezoni ipak uspio izboriti u nadmetanju s Keylorom Navasom.

Sveti Iker debitirao je za Madriđane još 1999. godine i otad osvojio tri Lige prvaka te pet španjolskih prvenstava. Real će mu prirediti veliki oproštaj, a navodno već ima 10 ozbiljnih ponuda. U prvom redu od Arsenala, Liverpoola i Fenerbahčea.

>>Real Madrid kupuje De Geu za 40 milijuna eura

Komentara 4

DR
dragang
21:51 10.06.2015.

svaka cast casillasu na svemu.za mene je uz buffona najbolji vratar u povijesti nogometa.a i osvojio je sve sto se osvojiti moze

CA
Cafa
22:10 10.06.2015.

Mislim da on uz pravog trenera ima još 5 dobrih godina u ozbiljnom klubu kao što je Arsenal.

DU
Deleted user
07:50 11.06.2015.

Da je kojim slucajem Real imao drugog golmana,Real bih sigurno uzeo jos 5 Spnjolski prvenstava,i najmnje jos tri kupa CL-ge,on je najlosiji golman u Realu u zadnji 50-ak godina,ali je on unuk od kralja,i logicno je dace ga proglasiti kraljem,a ne slugom…….

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije