Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOŠE VIJESTI ZA NIKU?

Legenda koja je otvoreno prozvala Kovača bit će mu šef u Bayernu!

Niko Kovač
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
21.11.2018.
u 11:33

Otvoreno je prozivao Kovača još u travnju kada se Nikino ime spominjalo kao potencijalnog trenera Bavaraca.

Velike promjene spremaju se u Bayernu jer taj njemački gigant 30. studenoga trebao bi dobiti novog predsjednika.

Uliju Hoenessu ističe mandat, a zamijenit bi ga trebala legenda kluba Oliver Kahn, tvrdi Bild.

Kahn je blizak s Hoenessom, a podršku da bude novi predsjednik kluba dao mu je i Lothar Matthäus.

Foto: DPA/Pixsell

– Kahn treba biti novi šef Bayerna, on ima klupski DNK. Nevjerojatan je nogometni ekspert. Uvijek je ambiciozan, svakodnevno se dodatno obrazuje. Vjerujem da može voditi Bayern u budućnost – kaže Matthäus.

Dolazak Kahna na čelnu poziciju Bayerna mogla bi biti loša vijest za trenera Niku Kovača. Naime, bivši vratar otvoreno je prozivao Kovača još u travnju kada se Nikino ime spominjalo kao potencijalnog trenera Bavaraca.

– Ne treba nam Kovač, Nagelsmann ili netko treći tko nema zapaženu trenersku karijeru. Nama treba Zinedine Zidane, koji zna kako voditi momčad prepunu zvijezda – govorio je tada Kahn.

>> Pogledajte i video o ispadanju vatrenih iz Lige nacija

Komentara 8

KE
kentie
12:37 21.11.2018.

Rekao sam i to pred par mjeseci, da će Niko u Bayernu izdržati max. 6 mjeseci...kad su oči veće od želuca...ili bahatost i umišljenost od realnosti, a stepenice u karijeri se preskaču klokanovskim koracima...

BE
beloslavcanin
12:47 21.11.2018.

Dok je salihamidzic tamo ne plasi se kovac!

BL
blekpanther
14:33 21.11.2018.

Matija cega si se ti docepao izgleda trava ti nije najbolje sjela, koga Matheus podrzava taj ima izgleda biti nesto 0% ! Matheus i Kahn ce imati sansu onda kad Frau Müler bude sastavljala Bayernovu prvu postavu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije