Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠI DERBIJI
Povratak na članak

Legende Dinama otkrile kako su Ćiro i Tuđman bili krivi za poraz u Splitu

- Ćoriću netko treba objasniti da se nogomet igra u dva smjera. Recite mu da se slobodno može ponekad vratiti u svoju polovicu i pomoći obrani - kaže Gračanin.

Komentari 2

Avatar zagorac2
zagorac2
11:52 22.04.2018.

bezrazlike kaj se u dinamu radjaju toliki talenti ali sa njima se radi ocito jako pogresno jer kad dodju u prvu momcad ili neznaju kaj da rade i kakda se postave ili su povrijedjeni i to traje mjesecima a kad odu van onda su skoro svi prvu godinu povrijedjeni i njihov oporavak traje do iznemoglosti a da se uklope u neku momcad koja takticki radi to je za njih nemoguca misija i mislim da je odabir tih strucnjaka koji rade sa mladima ipak odabrano po nekoj vezi i poznanstvu a ne po znanju i samo jedan drugom djele komplimente ali rezultati su vrlo mali i vrlo malo tih talenata stvarno napreduje u Dinamu i ustvari pocnu ucit i napredovat kad odu iz Dinama ozbiljan svijet ili ko np. u Rijeku ili Lokomotivu i mislim da svi vi neprijatelji Dinama i Mamica morate molit dragog Boga da Mamic ostane sto duze jer on vam je mogucnost da viako se primite stvarnog posla uspijete nadmasit moj Dinamo koji stalno sepa i jedini problem je kaj ostali sepaju jos vise

VL
Avatar fenixem
fenixem
12:12 22.04.2018.

Oba su osobe bez morala kojima nikada ne smijes vijerovati!!Face govoreza sebe!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.