Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZORAN FILIPOVIĆ

Legenda Crvene zvezde i Benfice: Dinamo je jako dobar, ali Portugalci prolaze

Benfica
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
24.02.2019.
u 07:15

U teoriji je Benfica bolja i jača momčad, ali Dinamo nemojte ni slučajno podcijeniti - kaže Filipović

Nekadašnji igrač Crvene zvezde i Benfice, Zoran Filipović upozorio je svoju bivšu momčad da nikako ne smije podcijeniti Dinamo u osmini finala Europske lige.

– U teoriji je Benfica bolja i jača momčad, ali Dinamo nemojte ni slučajno podcijeniti. Zagrebačka je momčad pogotovo jaka kod kuće, gdje je nose navijači. Dinamova momčad vrlo je kompaktna, tehnički vrlo precizna, stil igre sličan je Benficinu. Imaju puno dobrih tehničara koji zaista znaju igrati nogomet – rekao je Filipović te dodao:

– No, ipak mislim da je Benfica jača i da će proći u četvrtfinale.

>> Pogledajte kako Krovinović, Svilar i Živković pjevaju hit Magazina

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
22:59 08.03.2019.

Usrat ćeš se Filipoviću ...kao mnogi.

Avatar VinkoL
VinkoL
11:22 24.02.2019.

Kad bi ovi novinari, pardon "novinari", barem u nedjeljno prijepodne, u vrijeme kad se druže obitelji, ide na misu... napisali barem jedan članak manje od uobičajene količine o svojim idolima iz zapadne turske - Hrvatska bi im bila zahvalna.

Avatar Mi sami
Mi sami
09:54 24.02.2019.

Sto su o tome rekli karkeuša, elllllla dvornik uli crna dahlia?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije