Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DINAMO BOLJI

Lee Addy: Nedostaje mi Zvezda, pozdravite sve u Beogradu

Lee Addy
Marko Prpic/PIXSELL
01.04.2013.
u 21:03

- Nedostaje mi Beograd, Zvezda, navijači, suigrači... Pozdravite sve u Beogradu, volim Zvezdu i želim da ponovo bude jaka - rekao je Addy.

Ganac Lee Addy proteklog je vikenda u utakmici sa Zadrom upisao prvi nastup za Dinamo. 22-godišnji defenzivac iz Kine je stigao na posudbu u Maksimir, a budući da je godinu dana je igrao u Crvenoj zvezdi postao je jedan od rijetkih igrača koji je nakon crveno-bijelog obukao plavi dres.

>>> Dinamo pregazio Zadar: Addy debitirao, Šimunović zabio

Addy je u Zvezdi bio dok je trener bio Robert Prosinečki.

- Nedostaje mi Beograd, Zvezda, navijači, suigrači... Čuo sam da je klub u problemima, ali sam tamo proveo lijep period i nadam se da će se klub izvući iz krize. Pozdravite sve u Beogradu, volim Zvezdu i želim da ponovo bude jaka - rekao je Addy za srpski tabloid Alo.

Je li se navikao na život u Zagrebu?

- Ovdje je slično kao u Beogradu tako da nemam problema. Znaju da sam igrao za Zvezdu, ali me nitko zbog toga nije napao niti poprijeko gledao.

Je li gledao utakmicu hrvatske i srbijanske reprezentacije.

- Jesam, bio sam na stadionu. Nadao sam se da će biti neriješeno jer poznajem dosta srpskih igrača, ali Hrvatska je bila bolja i zasluženo slavila.

Tko je bolji, Dinamo ili Zvezda?

- Oba kluba su velika. Ali, treba reći da je Dinamo trenutno mnogo bolji od Zvezde. Osvaja titule, igra Ligu prvaka i stalno je u Europi.

Kakav je šef Zdravko Mamić?

- Ooo, boss je prva liga! "Dasa" na mjestu - kaže Addy.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije