Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U POLUFINALU

Dodig: Leđa me bole, ali smoći ću snage za još dva meča

02.02.2014., Dom Sportova, Zagreb - PBZ Zagreb Indoors, konferencija za medije tenisaca Ivan Dodiga i Marcela Mela. Photo:Jurica Galoic/PIXSELL
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
15.11.2014.
u 08:15

– Malo nam je nedostajalo energije, ali nije ni trebalo biti puno naboja s obzirom na to da smo već bili u polufinalu. Oni su odigrali kvalitetno i zasluženo su pobijedili

Unatoč porazu od Francuza Benneteaua i Roger-Vasselina u posljednjem kolu natjecanja u skupini, Ivan Dodig i Brazilac Marcelo Melo našli su se u polufinalu Mastersa u Londonu. Kao drugi iz skupine B u borbi za finale sučelit će se s pobjednicima skupine A Poljakom Kubotom i Šveđaninom Lindstedtom.

Dodig nije bio previše razočaran jer je polufinale već bio osiguran, iako je to njemu i Melu bio prvi poraz u skupinama u Londonu. Lani i ove godine imaju omjer 5-1.

– Malo nam je nedostajalo energije, ali nije ni trebalo biti puno naboja s obzirom na to da smo već bili u polufinalu. Oni su odigrali kvalitetno i zasluženo su pobijedili – naglasio je Ivan koji još uvijek ima velikih problema s leđima.

– Da, imam problema s leđima, u Parizu smo zbog toga morali predati meč. To je jedna otežavajuća okolnost jer između mečeva praktički ništa ne treniram. Pokušavam se nekako skrpati za meč i onda se samo oporavljam. Nadam se da ću smognuti snage još za dva meča, volio bih da budu dva, i tako na jedan lijep način završiti ovu sezonu – poželio je Dodig.

Lani su njega i Mela u polufinalu zaustavili Španjolci Marrero i Verdasco, koji su poslije i osvojili turnir. Mogu li Hrvat i Brazilac ove godine učiniti korak više?

– Nadam se da možemo. Morat ćemo se skupiti, biti pravi tim, bodriti se maksimalno i pružiti svoj najbolji tenis. Samo tako možemo u finale – napomenuo je Ivan koji je u srijedu u Londonu bodrio i naše nogometaše.

– Ti mladi momci odigrali su odličnu utakmicu, bili su prava momčad. Uživali smo, svi su bili zadovoljni viđenim. Želim im sreću i protiv Italije!

>> Wawrinka pobijedio Čilića i izbacio ga s Mastersa

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije