Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPEKTAKULARAN POTEZ

LeBron preskočio protivnika i zakucao!

LeBron  James
Reuters
30.01.2012.
u 13:56

LeBron James i Derrick Rose bili su glavne zvijezde reprize prošlogodišnjeg finala Istočne konferencije.

Košarkaši Miami Heata kod kuće su pobijedili Chicago Bullse sa 97:93 u reprizi finala Istočne konferencije. No, da je Derrick Rose bio malo koncentriraniji, pobjeda je mogla ići gostima.

Prvo je 23 sekunde prije kraja pri rezultatu 94:93 promašio dva slobodna bacanja, a u zadnjem napadu ispustio priliku za izjednačenje na 95:95. Svejedno, Rose je bio najbolji među Bullsima sa 34 koša, šest skokova i asistencija.

Uz njega, druga glavna zvijezda bio je LeBron James. Osim što je ubacio 35 koševa uz 11 skokova i pet asistencija, oduševio je spektakularnim zakucavanjem. U prvoj četvrtini na Wadeovu asistenciju doslovno je preskočio Johna Lucasa i zakucao. Pogledajte video!

Ključne riječi

Komentara 1

MB
mr_black
15:53 30.01.2012.

Lebron solira dva napada u zadnjoj minuti i promaši dva puta cijeli koš i dopusti Chicagu da se vrati, a zatim Rose promaši oba bacanja...ha ha ha.... i to su mi zvijezde :) Jordan bi ih pojeo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije