Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GLADAN USPJEHA

LeBron postaje slobodan igrač i odriče se više od 20 milijuna dolara

LeBron James
Reuters (Ilustracija)
24.06.2014.
u 17:02

Nije ovo Jamesu prvi put da odlazi kamo misli da može ostvariti rezultatski uspjeh.

LeBron James druga je NBA zvijezda nakon Carmela Anthonyja koja se odlučila aktivirati klauzulu u ugovoru prema kojoj može od ljeta biti slobodan igrač, što znači da će ili potražiti novi klub ili natjerati Miami Heat da se pojača.

Koliko mu zanči rezultatski uspjeh potvrđuje činjenica da bi se ovim potezom odrekao više od dvadeset milijuna dolara! Zasad se nagađa da bi LeBrona mogli dovesti Rocketsi, ali i Knicksi, koji su se već pomirili s činjenicom da Melo odlazi.

Nije ovo Jamesu prvi put da odlazi kamo misli da može ostvariti rezultatski uspjeh. U Clevelandu je proveo sedam godina, sam ih nosio do jednog finala i doigravanja svake godine dok je bio u njihovom dresu, ali nije imao kvalitetne suigrače i morao je promijeniti sredinu. Heat je bio idealna postaja, odigrao je tamo četiri finala i osvojio dva prstena, iako je dojam da su mu na kontu morala biti ipak tri jer je Dallas 2011. bio slabija momčad.

Sve u svemu, bit će zanimljivo promatrati borbu klubova za ponajboljeg igrača današnjice.

>> Miočić poručio LeBronu: Vrati se u Cleveland, tu si dobrodošao!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije