Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽESTOKA AKCIJA
Povratak na članak

LeBron nagovara Lakerse da dovedu veliku zvijezdu kako bi prestigao Jordana

Ovaj dvojac četiri godine zaredom igrao je u finalu NBA lige.

Komentari 4

ME
Meazza
00:07 06.04.2021.

Deset sezona je Jordan je najbolji strijelac regularnog dijela lige. Ima bolji prosjek potignutih koševa od LeBrona u odnosu na broj utakmica, te 6 NBA naslova prvaka. Jabbar je igrao do 42. godine. LeBron može i treba još 3 sezone.e. Ostvariv je rekord od najviše postignutih koševa u regularnom dijelu sezone, te možda još 2 prstena. LeBron će na kraju karijere imati ( možda ) 38387 i nešto više koševa, postignutih više od 2000 trica, te ostvarenih 10 000 i nešto više asistencija i skokova. To je statistika regularnog dijela. Kako je ujedno, već sad najbolji strijelac doigravanja svih vremena, to čini legitimnim raspravu tko je najbolji?!

VL
ZO
zoranos
09:53 05.04.2021.

LeBron je jedan od najvećih, ali ostaje činjenica da npr. ovi Lakersi imaju daleko više kvalitetnih igrača nego li su imali Bulsi sa Jordanom.

VL
Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
09:16 05.04.2021.

Veliki igrač ali Air Jordan je ipak najbolji ikad.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.