Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napeto u NBA-u

Mirotić zabio s centra, Taj Gibson 'cipelario' protivnika, LeBron oduševio!

Cleveland - Chicago
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
13.05.2015.
u 09:22

Cleveland protiv Chicaga vodi 3:2 u seriji, baš kao i LA Clippersi protiv Houstona. Igra se na četiri pobjede.

Noćas su odigrane dvije utakmice konferencijskih polufinala NBA lige, a u obje su slavili domaćini. Cleveland je pobijedio Chicago 106:101, dok je Houston bio bolji od LA Clippersa sa 124:103.

Na parketima postaje sve zanimljivije jer ulozi postaju sve veći pa ljubitelji košarke zaista mogu uživati. Tako su, primjerice, navijači Cavaliersa mogli uživati u noćašnjoj prezentaciji LeBrona Jamesa koji nije izgubio ni jednu loptu, a protivničke igrače je izludio jer je postigao 38 koševa, uz 12 skokova, šest asistencija, tri osvojene lopte i tri blokade. Bila je to zaista impresivna partija vjerojatno najboljeg košarkaša današnjice koji je i na prošlom susretu bio odlučujući faktor. Tada je postigao tricu sa zvukom sirene za pobjedu.

A kad smo već kod toga, i noćas su gledatelji vidjeli sličnu stvar, samo što zvuk sirene nije bio u posljednjoj četvrtini, već u trećoj, a pogodak je postigao Crnogorac Nikola Mirotić, igrač Chicaga. On je primio loptu na svojoj polovici i odmah pucao, a na njegovu sreću lopta je ušla i u tom trenutku smanjeno je vodstvo Clevelanda na 71:80. Inače, na toj utakmici mogle su se vidjeti i ružne scene, Taj Gibson udario je Matthewa Dellavedovu. Naime, igraču Chicaga noga je zapela između nogu protivnika, a on je smatrao da je najbolje rješenje udariti ga. Naravno, nastala je gužva, a on je isključen. Međutim, na kraju utakmice već je imao pripremljenu obranu.

– Nisam ga ja udario, ja sam samo htio otrgnuti svoju nogu, rekao je Gibson nakon susreta, a vidjet ćemo hoće li mu povjerovati nadležna tijela koja će odlučivati o kazni.

Inače, uz LeBrona sjajan je bio i Irving, koji je postigao 25 koševa te upisao pet asistencija. Kod  gostiju najbolji je bio Butler sa 29 koševa.

A Houston je dobro krenuo u susret protiv Clippersa, prvu četvrtinu dobio je 27:22, u drugoj se već odvojio na dvoznamenkastu prednost i to je održavao do kraja susreta. Do pobjede ih je predvodio fantastični James Harden koji je ostvario trostruko-dvoznamenkasti učinak sa 26 koševa, 11 skokova i deset asistencija.

Cleveland protiv Chicaga vodi 3:2 u seriji, baš kao i LA Clippersi protiv Houstona. Igra se na četiri pobjede.

>>LeBron James 'lajkao' njezinu guzu pa odlučila napustiti fakultet: 'To je Božji znak'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije