Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U ČAST JORDANU

LeBron James mijenja broj dresa i uzima 6

LeBron James
Reuters
02.03.2010.
u 10:40

Ponajbolji košarkaš današnjice, vođa NBA momčadi Cleveland Cavaliersa LeBron James (25) predao je zahtjev za promjenu broja na dresu.

Najvećemu lokalnom dnevniku Plain Dealeru James je u ponedjeljak kazao da će broj 23 zamijeniti sljedeće sezone šesticom koju nosi i u dresu reprezentacije Sjedinjenih Američkih Država.

Takvu je promjenu James najavio još u studenom prošle godine kada je rekao da će to napraviti u znak poštovanja prema Michaelu Jordanu, najboljem košarkašu svih vremena koji je broj 23 nosio na dresu chicaških Bullsa.

Ovaj tjedan istječe rok za predaju molbi za promjenu broja na dresu. Šesticu će James nositi sljedeće sezone, a u kojem će to klubu biti, još se uvijek ne zna.

Poznato je da će po završetku sezone početi lov na ponajboljeg igrača današnjice kojem s Cavsima istječe ugovor.

U karijeri je, nakon što ga je kao prvi izbor drafta izabrao Cleveland 2003. godine, James na prosjecima od 27,8 poena, 7 skokova i 6,9 asistencija.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije