Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VERBALNI RAT NBA legendi smeta što James već sada koketira s Knicksima

LeBron James: Charles Barkley je glup

29.11.2008.
u 09:29

Koliko je bio poznat po svojoj igri, Charles Barkley ostavio je trag u NBA ligi i po svojim oštrim komentarima. Nedavno je izjavom okrznuo i LeBrona Jamesa.

Poznato je da James koketira s New York Knicksima, gdje će vjerojatno preseliti kada mu istekne ugovor s Cleveland Cavaliersima (2010. godine). Isto tako je poznato da najbolji strijelac lige praktički sam drži Cavse na vrhu Centralne divizije i na drugom mjestu Istočne konferencije, te da svojim igrama vuče prosječnu momčad do iznadprosječnih rezultata.

U želji da ne okonča karijeru bez naslova (poput njegovog kritičara) “Kralj” James priželjkuje transfer u momčad koja će biti konkurentna najvećima, a to je Barkleyja zasmetalo, pa ga je njegove komentare okarakterizirao kao nedostatak respekta prema momčadi u kojoj igra.

- Da sam ja LeBron James, zašutio bih, k vragu. Velik sam njegov obožavatelj, opasan je, treba mu odati priznanje. Međutim, živcira me njegova priča o tome što će se dogoditi za dvije godine. To je omalovažavanje igre i Cavaliersa - kazao je legendarni NBA košarkaš, jedan od najboljih bez NBA prstena.

- On je glup, to je sve što imam za reći - prokomentirao je James Barkleyjevu reakciju.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije