Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIGLE SANKCIJE

LeBron ga udario laktom i potekla je krv, ali prošao je s blažom kaznom

Foto: Reuters
1/2
23.11.2021.
u 10:27

Stewart će zbog suspenzije propustiti utakmice protiv Miami Heata i Milwaukee Bucksa.

Vodstvo NBA lige izreklo je kazne igraču Detroita Isaiahu Stewartu i LA Lakersa LeBronu Jamesu nakon incidenta na utakmici Pistonsa i Lakersa.

Do njihovog sukoba je došlo kada je James namjerno ili slučajno, laktom udario Stewarta u lice. Kad je Stewart shvatio da krvari, izgubio je živce i krenuo na Jamesa. Igrači su ih uspjeli razdvojiti, no centar Pistonsa se ponovo pokušao probiti do Jamesa. Ipak, i drugi put su ga uspjeli zaustaviti.

Zvijezda Lakersa je kažnjena zabranom nastupa na jednoj utakmici, dok je Stewart suspendiran na dvije utakmice.

Foto: Reuters

James je zaradio kaznu jer "neoprezno udario Stewarta u lice i izazvao tučnjavu", tako da neće igrati protiv New York Knicksa u Madison Square Gardenu.

Stewart, je pak kažnjen zbog "eskalacije napetosti na parketu i agresivne jurnjave Jamesa u nesportskom stilu". Stewartu su dodijeljene dvije tehničke pogreške, dok su Jamesu svirana dva namjerna prekršaja i obojica igrača su isključena na utakmicui koju su Lakersi dobili rezultatom 121:116.

Stewart će zbog suspenzije propustiti utakmice protiv Miami Heata i Milwaukee Bucksa.

The Athletic je objavio kako je James pokušao kontaktirati Stewarta telefonom nakon utakmice kako bi se ispričao što ga je udario i ponovio da to nije učinjeno namjerno.

Video incidenta pogledajte OVDJE.

Ključne riječi

Komentara 1

DM
drazen.muhvic
12:13 23.11.2021.

Što ga nisu pustili...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije