Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brzo su raskrinkani

Lažni Unitedovi agenti uprskali Moyesu dovođenje Herrere!

Ander Herrera
Pixsell
03.09.2013.
u 14:00

Tri gospodina u Španjolskom nogometnom savezu predstavila su se kao opunomoćenici Uniteda, no nije im prošla ta 'fora'

Ludnicu posljednjeg dana prijelaznog roka pokušala su iskoristiti trojica prevaranata došavši u Španjolski nogometni savez sa suludom idejom. Tamo su se predstavili kao posrednici prošlog ljeta obavljenog transfera Javija Martineza u Bayern, u kojeg je prešao iz Atheltic Bilbaoa.

Izjavili su kako ih je sada opunomoćio Manchester United da realizraju prelazak Andera Herrere iz Athletica na Old Trafford. U Španjolskom savezu, naravno, nisu nasjeli na njihovu labavu priču i zatražili su ih da pokažu punomoć i bankovne garancije. Njih, očekivano, nisu imali, ali i da jesu, pokušaj da dođu do ponekog milijuna eura ubrzo bi im propao jer je uskoro United javio kako nikoga nije slao u Madrid po Herreru.

Veznjak je tako ostao u svom matičnom klubu, na eventualni transfer morat će čekati do zime. Naime, United ga je navodno htio dovesti zadnjeg dana za 36 milijuna eura, no prema pisanju stranih medija zapelo je na administraciji. Postoji i tvrdnja kako je sve propalo baš zbog lažnih agenata.

Inače, United je u posljednji trenutak uspio realizirati transfer Fellainija iz Evertona za 30 milijuna eura, no ne i jednogodišnju posubdu Fabija Coentraa iz Reala.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije