Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TALIJANI PIŠU

Lazio na ljeto nudi 11 milijuna eura za Ivana Rakitića

Rakitić
Reuters/Pixsell
26.02.2013.
u 17:09

Upitno je bili ga Sevilla pustila, a također i bi li Ivan htio otići iz španjolskog kluba u koji se sjajno uklopio

Ivanu Rakitiću u lipnju stiže ponuda Lazija, pišu talijanski mediji. Hrvatski reprezentativac navodno je među najvećim željama rimskog kluba, čemu svjedoči i izjava direktora Lazija Iglija Tarea da je zainteresiran za dovođenje Rakitića.  

Lazio je za 24-godišnjeg veznjaka spreman Sevilli ponuditi deset milijuna eura, no upitno je hoće li andaluški klub prihvatiti tu ponudu. Naime, Raketa je s njima potpisao do ljeta 2015. godine, a u ovoj sezoni jedan je od ponajboljih igrača momčadi, s pet golova i šest asistencija u španjolskom prvenstvu.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
18:08 26.02.2013.

Lazio na ljeto nudi 11 milijuna eura za Ivana Rakitića >>>> Ako je to tocno onda je Mamic zaista genije ,kad je za Kovacica dobio 15 milijuna

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije