Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Talijanski kup

Lazio izbacio Inter iz kupa, Marcelo Brozović zabio gol

Marcelo Brozović
Reuters/PIXSELL
31.01.2017.
u 22:55

Lazio će u polufinalu igrati protiv boljeg iz susreta Roma - Cesena koji je na programu u srijedu.

Nogometaši Lazija plasirali su se u polufinale Talijanskog kupa zahvaljujući 2-1 (1-0) pobjedi na gostovanju u Milanu protiv Intera u četvrtfinalu, a jedini strijelac za domaće bio je hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović.

Gosti su poveli u 20. minuti golom Felipea Andersona, a na 2-0 je povisio Lucas Biglia iz kaznenog udarca u 56. minuti. Prekršaj je skrivio Joao Miranda koji je pritom zaradio crveni karton. Od 73. minute snage na terenu su bile izjednačene nakon što je isključen i Radu, a Inter je u završnici silovito napao. Brozović je odličnim udarcem glavom u 84. minuti smanjio na 2-1, no domaći sastav usprkos velikom pritisku nije uspio postići i drugi gol. 

Brozović i Ivan Perišić odigrali su čitavu utakmicu za Inter, dok je Ivan Vargić ostao na klupi Lazija.

Lazio će u polufinalu igrati protiv boljeg iz susreta Roma - Cesena koji je na programu u srijedu. Prošloga tjedna u polufinale su se plasirali i Napoli i Juventus koji će igrati međusobno u sljedećoj fazi natjecanja.

 

REZULTATI:
Inter - Lazio        1-2
U srijedu, 1. veljače:
Roma - Cesena
Već odigrano:
Juventus - Milan     2-1
Napoli - Fiorentina     1-0

PAROVI POLUFINALA:
Juventus - Napoli (1. ožujka)
Napoli - Juventus (5. travnja)

Lazio - Roma/Cesena (1. ožujka)
Roma/Cesena - Lazio (5. travnja)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije