Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
finale Challenge kup

Lavice na krilima gledatelja do velikih plus četiri

Rukometašice, Samobor (1)
Daniel Kasap/Pixsell
05.05.2013.
u 22:02

- U tih posljednjih sedam minuta gledatelji su nas svojim navijanjem nosili do ipak solidne pobjede

Rukometašice Samobora pobijedile su pred 1000 bučnih navijača češki Most sa 24:20 (16:10) u prvoj utakmici finala Challenge kupa. Uzvratna utakmica igra se 12. svibnja u Mostu.

Samoborke su krenule silovito u prvom poluvremenu, imale su u jednom trenutku i osam razlike, a na odmor su otišle s obećavajućih plus šest. I kada su svi očekivali da će nastaviti u istom ritmu “lavice” su stale pa su gošće u 53. minuti došli na samo minus jedan.

- U tih posljednjih sedam minuta gledatelji su nas svojim navijanjem nosili do ipak solidne pobjede. Šteta što smo tako lako prokockale veliko vodstvo. U Češkoj neće biti lako, ali vjerujem da možemo obraniti ovih četiri razlike - rekla je Ivana Lovrić, reprezentativka Hrvatske koja igra u Samoboru.

Samoborke su igrale u sastavu: Radovanić (17 obrana), Golubić 9, Lovrić 6, Balaško 3, Kuzmić-Husak 2, Štrkalj 2, I. Milanović-Litre 1, Šilobod 1, Bazzeo, Džepina, Kozlovec, Kuhar.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije