Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Francuska
Povratak na članak

Laurent Blanc: Benzema često sluša pogrešne ljude

Izbornik francuske nogometne reprezentacije Laurent Blanc tvrdi da napadač Reala Karim Benzema sluša pogrešne ljude i da mora promijeniti odnos prema poslu kako bi napredovao.

Komentari 4

OB
-obrisani-
13:25 01.10.2010.

Laurent Blanc: Benzema često sluša pogrešne ljude i sličan je Slavenu Biliću koji je za svoje dečke iz beduineske repke kupio tek TV ekrana od 102 cm i kasnije dečki nisu mogli točno, egzaktno i razločno vidjeti kako na World Cupu golove postižu reprezentacije Slovenije i Srbije..

VL
R8
R82
14:10 01.10.2010.

Janez, odskijaj!

VL
EU
EuroAzija
15:04 02.10.2010.

Poljska, sredina lipnja 2012. pričaju Slaven BIlić i Laurent Blanc: \"Ej Slavene, baš si razmišljam, sad oni Janezi...da da, oni iz izmišljene nacije sad sjede negdje tamo sanjajući kako bi to bilo imati more, a onda odjednom pomisle, jebate pa mi smo tamo davno, kad je to bilo, mislim 2010. bili u Africi, igrali nogomet...ah da, sve je to ostala samo divna uspomena....sad gledaju Hrvate kako se loptaju ovdje u lijepoj Poljskoj.., eh Slavene šta ti je sudbina...:\"

VL
EU
EuroAzija
15:06 02.10.2010.

Sjete se Slovenci posebno: \"Moramo Hrvatima oteti Jakova Faka, pa jebate, oni imaju jednu planinu i bolji su od nas u skijanju\"....hahaha...ne ide baš Janezima, morat će kupit pola inventara Ikee da bi gledali kako Hrvati u skijanju gaze njihove Janeze, a onda i na Euru 2012.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.