Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MICHAEL LAUDRUP Danski stručnjak nije skidao osmjeh s lica

Laudrup: Dinamo još ima šanse, ali male

27.11.2008.
u 23:24

Što je to bilo toliko smješno Michalu Laudrupu u njegovom posjetu Zagrebu nikad nećemo doznati. Čovjek se smije, a nitko ne priča viceve. Prije utakmice, na treningu, poslije utakmice. Za ovo posljednje ima razloga, jer bodovi su mu u džepu, nije se posebno namučio da ih odnese iz Zagreba. Poslije Fabija Capella najveće je 'ime' koje je gostovalo u Maksimiru.

- Ova je pobjeda bila strašno važna za nas. Bila je to otvorena utakmica, međutim mi smo uspjeli pobijediti. Nadamo se da ćemo slaviti u srijedu i u Nizozemskoj, što bi značilo da smo se kvalificirali u sljedeći krug, otvorio je druženje Laudrup. Što je presudilo utakmicu?

- Ako ćemo biti realni - preudio je naš gol, udario je ponovo šalu stariji brat Laudrup. - Stvoreno je malo prilika, a iako su šanse bile 50-50 prije susreta, uspjeli smo iskoristiti jednu od malobrojnih prilika.

Lani je bio na pragu polufinala Kupa Uefe s Getafeom, no ispao je u 120 minuti od Bayerna. Šok ni danas nije zaboravio.

- Vjerojatno me po tome pamtite. Bilo je to posebno iskustvo, no Getafe je mnogo manja momčad od Spartaka, to se ne može uspoređivati s mojom sadašnjom situacijom.

Dojam o zagrebačkim plavima?

- Znali smo da će biti vrlo teško igrati u ovakvim uvjetima, ali i svjesni da moramo pobijediti želimo li dalje. Zadovoljan sam kako su moji igrači suprostavili modrima.

Igrao je protiv Udinesea, kakve su šanse modrih da se kvalificiraju?

- Dinamu će biti teško u Udinama, mi smo tamo izgubili. Naravno, šanse postoje, hrabrio je Vlakovu momčad danski coach prije nego što je otputovao kući, na istok. Bilo je možda i lakše nego što je očekivao. Vjerojatno se i sada, na putu prema Plesu - veselo smije.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije