Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLAZAK VELIKANA
Povratak na članak

Nezaboravni vozač u Hrvatskoj bio više puta, a za VL otkrio je što misli o Lijepoj našoj

Čemu emancipacija? Svjedoci smo kako se danas žene sve više i sve uspješnije uspijevaju izboriti za svoje mjesto u društvu, u biznisu. Zašto tako ne bi bilo i u automobilskom sportu? Ako se pronađe žena koja vozi brže od današnjih muškaraca, tada ne vidim razloga da i sjedne za volan

Komentari 3

Avatar tituš
tituš
09:14 21.05.2019.

Odlazak velikana! Neka mu je dragi Bog nagrada!

VL
RI
rimadanin
12:52 21.05.2019.

Prvi puta je bio u Hrvatskoj 1975. Povod je bio "Niki Lauda Show" na Zagrebačkom velesajmu . Stigao je vlastitim zrakoplovom , koji je sam i pilotirao . Bilo je to prije kobne nesreće u kojoj je gorio . Bioo je gost AMSH - a prevoditelj mu je bila tijekom cijelog boravka moja malenkost !

VL
Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
12:53 21.05.2019.

Pok. je predsjednik bio na tragu ideje da se na 1 dan dozvoli reklamiranje duhanskih proizvoda bez kojih je utrka nezamisliva ali sve je ostalo na tome 😩

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.