Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hladan kao led

Lampard izbacio bakicu na ulicu!

'Chelsea's Frank Lampard stands dejected Photo: Press Association/Pixsell'
PA/Pixsell
26.11.2012.
u 16:34

Nije se uspio dogovoriti o stanu s bivšom suprugom, a najgore je prošla njena baka

Frank Lampard pokazao je i svoju drugu stranu. Hladan kao led i kamena srca, Chelseajev je igrač iz stana u Barceloni doslovno na ulicu izbacio stogodišnju baku bivše supruge. Prije godinu i pol Lampard je bivšoj supruzi Elen Rivas ponudio da otkupi njegov stan za 150.000 eura, ali ona to nije htjela iako je nakon njihove rastave dobila 12 milijuna eura. Iako Frank mjesečno u Chelseaju zarađuje 890.000 eura, hitno mu je trebalo 350.000 eura, koliko je dobio od prodaje stana u kojem je boravila Elenina baka Teresa Canete. Veznjak bluesa sada može mirno spavati, a stogodišnja bakica morat će se snalaziti kako zna i umije.

Ključne riječi

Komentara 1

KA
kajinx
19:08 26.11.2012.

…stogodišnja bakica morat će se snalaziti kako zna i umije. …nakon njihove rastave dobila 12 milijuna eura. Sada, čija je bakica ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije