Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Njemačka

Lakić zabio u debiju za Wolfsburg, u strijelce se upisao i Mandžukić

'09.04.2011, Mercedes-Benz Arena, Stuttgart, GER, 1. FBL, VfB Stuttgart vs 1.FC Kaiserslautern, im Bild Srdjan LAKIC (Kaiserslauern #9 CRO), Torschuetze, Foto Ÿ nph / Roth'
'nph / Roth'
24.06.2011.
u 23:47

Hrvatski reprezentativni dvojac iz Wolfsburga, Srđan Lakić i Mario Mandžukić, na fenomenalan način su otvorili novu sezonu

U pripremnoj utakmici s niželigašem Neudorf-Platendorfom vukovi su pobijedili 6:0, a u strijelce su se upisali i Lakić i Mandžukić. Štoviše, Lakiću je to bio prvijenac u novom klubu.

- Sretan sam što sam zabio u debiju, no ipak je važnije dobro se pripremiti za novu sezonu - istaknuo je Lakić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije