Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Transferi

Lakić u Wolfsburgu, Rakitić blizu Seville

\'15.11.2010., Slovenia, Brezice - Trening hrvatske nogometne reprezentacije uoci kvalifikacijske utakmice za Euro 2012 protiv Malte.Srdjan Lakic. Photo: Igor Kralj/PIXSELL\'
Igor Kralj/PIXSELL
27.01.2011.
u 11:31

Dolazak Srđana Lakića vjerojatno znači i da Wolfsburg još ne računa ozbiljno na Mandžukića, koji će red čekati iza Lakića i Grafitea

Srđan Lakić novi je napadač Wolfsburga, potvrđeno je jučer na službenim stranicama njemačkog kluba. Hrvatski reprezentativac s vukovima je potpisao ugovor do 2015. godine, a priključit će im se na ljeto, nakon isteka ugovora s Kaiserslauternom.

– Dobili smo odličnog klasičnog centarfora. Srđan je igrač koji može zabiti puno golova, a uz to je i jako dobar momčadski igrač. Mnogo ga je klubova željelo i velika je stvar što smo baš mi uspjeli – rekao je sportski direktor Wolfsburga Dieter Hoeness te dodao:

– Osim napadačkih kvaliteta, Lakić je sjajn i kao čovjek.

Zanimljivo, baš je Hoeness doveo Lakića u Njemačku, 2006. godine u Herthu iz Berlina.

– Oduševljen sam dolaskom u Wolfsburg, klub s velikim ambicijama. Nadam se da ću imati veliku ulogu u njemu. Zaista se radujem novoj sezoni – rekao je Lakić te dodao:

– Dotad ću se koncentrirati samo na igre u Kaiserslauternu, mojem sadašnjem klubu.

Dolazak Lakića vjerojatno znači i da Wolfsburg još ne računa ozbiljno na Marija Mandžukića, koji će svoj red čekati iza Lakića i Grafitea.

Novi klub na ljeto bi mogao imati i Ivan Rakitić. Njemački Kicker piše da su pregovori Schalkea i Seville u završnoj fazi. Španjolci su navodno poslali posljednju ponudu, vrijednu tri milijuna eura, te sada čekaju pristanak čelnika kluba iz Gelsenkirchena. Rakitić je u Schalke došao 2007. godine za četiri milijuna eura.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije