Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Perišić prvi topnik Belgije

Lakić očekuje poziv, dr. Nemec tvrdi: On je otpao za Gruziju

\'23.04.2011, Veltins Arena, Gelsenkirchen, GER, 1.FBL, FC Schalke 04 vs 1. FC Kaiserslautern, im Bild Srdjan Lakic (Kaiserslautern CRO #9) vs Christoph Metzelder (Schalke GER #21), Foto Ÿ nph / Schol
Pixsell
19.05.2011.
u 08:03

- Klubu moram platiti 250 eura jer sam bacio dres u publiku! Godišnje imamo pravo na četiri dresa i svaki dodatni plaćamo. No, nije mi žao - kaže Perišić

Izbornik Slaven Bilić, po svemu sudeći, ostao je bez još jednog igrača uoči utakmice s Gruzijom. Naime, na subotnjoj utakmici Kaiserslautern - Werder (3:2), napadač Srđan Lakić, inače šesti strijelac Bundeslige, ozlijedio je prepone.

– Lakića je potkraj utakmice zaboljela prepona, nastavio je igrati i kasnije je pri jednom sprintu bol postala jača. U ponedjeljak je u klinici u Kaiserslauternu napravljen pregled ultrazvukom, nasreću, nisu uočena značajnija oštećenja, no bol u predjelu prepona je još prisutna i trebat će minimalno nekoliko tjedana terapije da se ozlijeđeno područje dovede u optimalno stanje. S obzirom na to da je utakmica za dva tjedna, nema nikakvih izgleda da bi Lakić u dolazećem razdoblju, dakle od početka priprema 26. svibnja, mogao normalno trenirati i biti spreman za Gruziju – jasan je liječnik naše reprezentacije prof. dr. Boris Nemec.

>> Više pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista! <<

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije