Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA DOIGRAVANJE

Lakersi u finalu Zapada, Westbrook se posvađao s gledateljem

NBA: Playoffs-Houston Rockets at Los Angeles Lakers
Kim Klement/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
13.09.2020.
u 10:05

U finalu Zapada Lakersi će igrati protiv boljeg iz dvoboja LA Clippersa i Denver Nuggetsa, a Clippersi vode sa 3-2 u pobjedama

Košarkaši Los Angeles Lakersa noćas su svladali Houston Rocketse sa 119-96 i s 4-1 u pobjedama plasirali su se u finale Zapadne konferencije NBA lige

Već u prvoj četvrtini Lakersi su imali 15 koševa viška, a nakon treće dionice njihova prednost narasla je na 26 poena, što je bilo dovoljno da rutinski dođu do pobjede i plasmana u finale Zapada, što im je prvo konferencijsko finale nakon deset godina. 

Kod Lakersa opet je bio najbolji LeBron James s 29 poena, 11 skokova i 7 asistencija. Kyle Kuzma je ubacio 17, a Markieff Morris 16 koševa, dok je Anthony Davis upisao 13 poena i 11 skokova.

Po običaju James Harden je bio najefikasniji u Houstonu, zabio je 30 koševa, dok je Russell Westbrook uz očajan šut (4-13) postigao 10 poena, a uspio se i posvađati sa jednim gledateljem u dvorani. 

U finalu Zapada Lakersi će igrati protiv boljeg iz dvoboja LA Clippersa i Denver Nuggetsa, a Clippersi vode sa 3-2 u pobjedama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije