Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Omalovažila prvakinju

Kći Muhammeda Alija: Niti jedna žena me ne može pobijediti, a kamoli Ronda

Ronda Rousey
Reuters/PIXSELL
10.03.2015.
u 17:40

Laila je svoj posljednji meč imala još 2007. godine, a u karijeri je pobijedila sve svoje protivnice, nokautom slaveći u čak 21 od 24 meča.

Ekipa s TM7 Sportsa iskoristila je priliku Lailu Ali upitati za mišljenje o "meču stoljeća", no i o Rondi Rousey. Posebno je bio zanimljiv odgovor na drugo pitanje, gdje je Laila izjavila kako misli da ju nijedna žena na svijetu ne može pobijediti, piše Fight Site.

Jedna od najboljih boksačica u povijesti (skor 24-0) i kći legendarnog Muhammeda Alia, Laila Ali, bila je upitana hoće li prisustvovati boksačkog "meču stoljeća", odnosno borbi Pacquiao vs. Mayweather. No, rekla je kako će meč gledati od kuće, a to je objasnila ovako:

"Nekim ljudima to nešto predstavlja, osjećaju se kao da moraju biti tamo, ali meni ne. Ja ću u tom meču uživati kod kuće, sa svojom obitelji i iz mog kauča."

No, rekla je tko je njen favorit, a također misli kako je takvo i mišljenje njenog oca: "Navijat ćemo za Floyda jer smo uvijek više na strani tehničkih boksača, a on je nevjerojatan talent. Cijenim Mannya i njegovu srčanost i tempo, ali on nije toliko kvalitetan boksač kao Floyd."

Na kraju su još postavili pitanje o Rondi Rousey, tj. što misli bi li je mogla savladati. 37-godišnja bivša prvakinja dala je zanimljiv odgovor: "Ne bih to mogla uspoređivati jer niti sam ja MMA borac, niti je Ronda boksačica, no nijedna žena na svijetu me ne može pobijediti, a kamoli Ronda Rousey. Pa ona je visine moje trogodišnje kćeri."

Laila je svoj posljednji meč imala još 2007. godine, a u karijeri je pobijedila sve svoje protivnice, nokautom slaveći u čak 21 od 24 meča. Male su šanse da bi se mogla vratiti bilo kakvom borilačkom sportu, no sigurno je bilo zanimljivi čuti njeno mišljenje.

 >>UFC-ova prvakinja Ronda bahatom novinaru slomila rebra!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije