Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liga prvaka

Lahm: Svi u svlačionici sanjamo finale Lige prvaka

\'Munich\'s Franck Ribery celebrates his 0-3 during German DFB Cup final Werder Bremen vs FC Bayern Munich at Olympic stadium in Berlin, Germany, 15 May 2010. Bayern Munich thrashed Bremen with 4-0. P
Pixsell
03.04.2012.
u 11:09

Bayern na svom stadionu dočekuje Marseille, a Olić i Pranjić utakmicu će početi na klupi

Bayern u četvrtfinalu Lige prvaka na Allianz Areni brani prednost od 2:0 iz Marseillea. Taj rezultat daje im samopouzdanje, ali svjesni su da nema opuštanja.

– Važno je da postignemo gol i onda neće biti problema protiv Marseillea. Svi u Bayernu sanjamo finale LP-a na našem stadionu – rekao je Philipp Lahm.

Iako Bayern ima znatnu prednost, trener Yupp Heynckes igrat će u punom sastavu i neće odmarati igrače kojima zbog žutih kartona prijeti suspenzija u sljedećoj fazi natjecanja.

– Imamo psihološku prednost zbog rezultata prve utakmice, ali moramo biti oprezni jer Marseille je protiv Dortmunda pokazao da zna igrati. Igrat ćemo u najjačem sastavu, neću nikoga čuvati. Moji igrači dovoljno su inteligentni da znaju kako se moraju ponašati na terenu – rekao je Heynckes.

Olić i Pranjić nisu najavljeni u prvoj postavi te će utakmicu početi na klupi.


Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije