Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
i kauboji noćarili

Lacković tijekom izlaska razrezao ruku, upitan za EP!

Blaženko Lacković
Tino Jurić
10.01.2010.
u 14:29

- Taj se izlazak nije smio dogoditi, izbornik je popustio igračima. Mislim da je Lac izgubljen za EP - rekao je Gobac.

Rukometna muška reprezentacija ne može ni na jedno veliko prvenstvo otići a da se netko ne ozlijedi ili ne na strada. Lino Červar, izbornik reprezentacije, u posljednje vrijeme stalno govori da smo “ukleti”. Nakon turnira u Wiener Neustadtu, gdje se nitko nije na sreću ozlijedio, mislio je kako će na europsko prvenstvo u Austriju otići bez problema. Ali...

Rane samo površinske

- Imam jednu tužnu vijest. Dopustio sam igračima izlazak po dolasku u Split. No, dogodila se nesreća. Blaženko Lacković slavio je sa suigračima rođenje sina. U jednom trenutku se poskliznuo i pao na čašu koja se razbila i nanijela mu ozlijede - rekao je Červar na konferenciji za novinare.

Pohvalno je da je vijest objavljena na takav način, a nije je se pokušalo zataškati, što uvijek završi neuspješno.

Lac je zaradio osam zarađenih šavova, a sreća u nesreći je što je ozlijeda na lijevoj ruci, na ruci s kojom ne šutira. No, pitanje je koliko će to biti olakšavajuća okolnost.

- Sigurno je da sad mora mirovati sedam do deset dana. Rane su površinske, ali moramo paziti da ne dođe do infekcije. Svako znojenje to bi moglo uzrokovati. Sad je na izborniku da odluči hoće li ga voditi na europsko prvenstvo. On će biti spreman, ali je pitanje kako će se na njega odraziti netreniranje najmanje tjedan dana - rekao je Mladen Miškulin, liječnik reprezentacije.

Lackovića su “zakrpali” lijenici na hitnoj u Splitu. Do bolnice se dovezao sa reprezentativcima, u službenom autobusu.

- Sličnu situaciju imali smo uoči Pekinga kada je na hitnoj završio Čupić. Samo, on je prošao puno gore, ostao je bez prsta i Pekinga. Lacković nije ništa značajno ozlijedio. Sve tetive su čitave tako da nije velika šteta. No, hoće li moći igrati na EP-u to je drugo pitanje - rekao je Miškulin.

Lino Červar će sigurno čekati Lackovića. Umjesto njega za treninge će pozvati Duju Miljka.

Červar: Što sam mogao?

Inače, dečki su se veselili u splitskom klubu Tropic klub Equador na Bačvicama. Prema riječima očevidaca cijela reprezentacija bila je na okupu, a za Makarsku su se uputili u jutarnjim satima ponedjeljka, nakon što je Lacković kiruški bio obrađen.

Izbornik je u ovom trenutku sve samo ne sretan.

- Što sam mogao? Ne pustiti ih? Moraju se i oni jedno veče opustiti. Tko bi slutio da će ovako završiti - govorio je izbornik.

S rukometašima je bio Vlado Šola, trener vratara.

Ozlijeđenom Lacu umalo se je jučer pridružio trener Slavko Goluža.

- Poskliznuo sam se na pločice ispred hotela i umalo sam kobno pao. Sreća, nekako sam se uspio dočekati na ruke. Što reći o nesretnom slučaju. Desi se. Svakome se moglo dogoditi - rekao je Goluža.

Zoran Gobac, koordinator za muški rukomet, nije zadovljan ovakvim razvojem događaja.

- Ovaj noćni izlazak nije se smio dogoditi. Mislim da je izbornik popustio na nagovor nekih igrača. No, što je tu je. Moje je mišljenje da je Lac izgubljen za europsko prvenstvo. Olakšavajuća okolnost je što imamo dovoljan broj igrača na toj poziciji. Tu su Valčič, Vuković, Gojun, Bičanić - rekao je Gobac.

Komentara 3

SA
sammirvan
14:54 10.01.2010.

Zbog ovog treba smjeniti Červara. Žao mi je Laca, ali Červar očito ništa nije naučio iz ozljede Čupića. Svaki put prije prvenstva oni idu negdje van nešto slaviti, i svaki put se desi neko sranje. Pametnome dosta, ali Červaru ne. Pa ne mogu se profesionalci tako ponašati par dana prije prvenstva. Nije to nevažna utakmica sa Kazastanom to je ipak EP. Uz to sad je odjedno skužio da mu je ipak obrana slaba, a riješio se ne jednog nego tri glavna obrambena igrača.

DH
dalibor.hren
15:07 10.01.2010.

Ne znam kakvi su bili sad, ali znam da su kad je Čupić ostao bez prsta bili pijani ko krave.

ER
erepublik
18:32 10.01.2010.

eRepublik je masivna mrežna igra igranja uloga, društvena i strateška igra koja se igra u Web pregledniku, koju je proizvela tvrtka eRepublik Labs. Igra je pokrenuta 21. rujna 2008. i dostupna je besplatno putem Interneta. Radnja igre je smještena u tzv. eSvijetu (eng. The New World) gdje se igrači, koji se nazivaju još i građani ili egrađani, uključuju u nacionalnu politiku, ekonomiju i pokretanje tvrtki te ratovanje protiv drugih država. Obuka i rad u tvrtci vrše se na dnevnoj bazi sa po dva jednostavna klika. Jedna od glavnih smjernica web stranice je da to traje samo \"5 minuta dnevno\". Ova strasteska igra donosti i novosti,osim sto je eHrvatska napadana od susjeda eMadjara i eSrba,a posljednjih tjedana i od eSlovenije,brzom akcijom zbrisali smo eSlovence i sada nam trebaju ljudi da krenemo odlucno dalje,dodjite i pomozite nam da postanemo najbolja edrzava u erepublici.TREBAMO VAS.SRETNA NOVA GODINA. LINK: http://www.erepublik.com/en/referrer/postar51

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije