Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Još ga boli

Lacković ne igra ni protiv Egipćana

'Algeria's Hichem Kaabache (l) and Croatia's Blazenko Lackovic during 23rd Men's Handball World Championship preliminary round match.January 14,2013. Foto © nph / Acero) *** Local Caption ***'
NPH/Pixsell
17.01.2013.
u 11:03

- Možda ću igrati protiv Španjolske, a ne budem li mogao, onda ću sigurno igrati u osmini finala – istaknuo je Lacković.

Blaženko Lacković sigurno neće igrati ni danas protiv Egipta. Prst mu je i dalje natečen. 

– Vidjet ćemo kako ću se oporavljati. Možda ću igrati protiv Španjolske, a ne budem li mogao, onda ću sigurno igrati u osmini finala – istaknuo je Lacković.

Blaženko maže prst posebnom kremom kako bi nestala oteklina, mora mirovati i ne smije raditi nagle pokrete. 

– Nevjerojatno je kako me Alžirac dlanom udario točno u taj prst – istaknuo je Lacković kojemu je prst stradao u dvoboju protiv Alžira u 2. kolu

Za sada ga dobro zamjenjuju Bičanić i Mandalinić, a po potrebi i Vuković i Duvnjak.

Komentara 2

SE
serđo
11:50 17.01.2013.

još jedno smetalo pomalo odlazi, bez njega sve bolje i brže.

DI
Dijaspora
14:01 17.01.2013.

Stvar logike??? Normalno je da ne igra u tako nevažnoj utakmici. Isto tako s Španjolcima. Važno je u osminifinala i četvrtfinale. Tu će nam Laci trebati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije