Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BUNDESLIGA

Lacković: Kad smo pravi, onda smo nezaustavljivi

10.11.2008.
u 14:12

Rukometaši HSV-a u 11. su bundesligaškom kolu navijačima priredili još jednu dramatičnu pobjedu, ovaj put nad Nordhornom (33-29).

Gosti su na polovici prvog dijela imali prednost 10-4, poluvrijeme su dobili 17-13, a domaći su prvi put poveli tek pri rezultatu 24-24. Blaženko Lacković lijepo je asistirao, a Poljak Marcin Lijewski pogodio.

- Nastave li igrači ovako, dobit ću srčani udar – kazao je nakon utakmice trener najskuplje momčadi na svijetu Martin Schwalb.

Drugo su poluvrijeme zato njegovi puleni dobili s briljantnih 20-12. Malo je reći da su igrali izvrsno.

- Ne znam zašto ne igramo tako od početka. Kada bismo igrali 60 minuta kao drugo poluvrijeme protiv Nordhorna, bilo bi nas strašno teško zaustaviti – rekao je nakon utakmice hrvatski reprezentativac Blaženko Lacković.

Pobjedi svoje momčadi Lacković je pridonio s tri gola, no zato je iznenadio odličnim obrambenim angažmanom. Sam je najboljemu Nordhornovu igraču Holgeru Glandorfu “prilijepio” tri blokade.

Nakon lošeg početka HSV se polako priključuje borbi za vrh. Ipak, zasad su tek osmi s 13 osvojenih bodova i utakmicom manje. Schwalb je za gostovanje kod Balingena u srijedu najavio ozbiljnu utakmicu svih šezdeset minuta.


Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije