Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DAVID BECKHAM

LA Galaxy traži 15 milijuna funta, Milan nema toliko

09.02.2009.
u 11:18

Iz AC Milana potvrdili su da je LA Galaxy, nogometni klub Davida Beckhama iz MLS lige, odbio njihovu prvu ponudu. Amerikanci traže više nego dvostruko iznad ponuđenog.

Engleski Mirror piše da su za otkup ugovora 33-godišnjega engleskog veznjaka, koji vrijedi sve do pretkraj 2011. godine, Milanezi ponudili 6,7 milijuna funta. Iz LA Galaxyja su odgovorili da će Capellova reprezentativca pustiti za 15 mil.

- Poslali smo ponudu Galaxyju za Beckhama koju su gospoda odbila. Svejedno, osjećamo njihovu dobru volju za nastavkom pregovora. Nažalost, u ovom smo trenutku vrlo daleko od uvjeta koje oni traže, no imamo još mjesec dana - izjavio je izvršni dopredsjednik Milana Adriano Galliani dodavši:

- Davidu stvarno odlično ide kod nas, a najbitnije je da pokazuje nevjerojatnu snagu volje. Jedan je od igrača stare škole, kakve ja osobito volim.

Beckham je inače dobio poziv engleskog izbornika Capella za prijateljski dvoboj protiv europskih prvaka Španjolaca u srijedu u Sevilli. Bude li zaigrao, Beckham će izjednačiti broj nastupa legendarnog centarhalfa Engleske Bobbyja Moorea, kapetana svjetskih prvaka iz 1966. godine, koji trenutačno na vječnoj ljestvici nogometaša s najviše nastupa za “Gordi Albion” drži drugo mjesto sa 108 nastupa.

Beckham će teško dostići golmana Petera Shiltona, koji je skupio 125 reprezentativnih nastupa.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije