Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Igrat će košarku

Kyrgios odustao od nastupa u Rotterdamu zbog NBA All-Stara

Kyrgios
Foto: KIM KYUNG-HOON/REUTERS/PIXSELL
1/10
20.10.2016.
u 12:02

Kyrgios je prošli tjedan kažnjen s osam tjedana zabrane nastupa zbog neprimjerenog ponašanja na ATP turniru iz Masters serije u Šangaju kada je namjerno izgubio od Nijemca Mische Zvereva

Jedan od najtalentiranijih mladih tenisača, Australac Nick Kyrgios (21) nastavio je privlačiti pozornost svojim iznenađujućim odlukama, tako je odustao od nastupa na ATP turniru u Rotterdamu u veljači sljedeće godine kako bi mogao nastupiti na NBA "All-Star" vikendu.

Kyrgios je prošli tjedan kažnjen s osam tjedana zabrane nastupa zbog neprimjerenog ponašanja na ATP turniru iz Masters serije u Šangaju kada je namjerno izgubio od Nijemca Mische Zvereva pritom se upustivši u svađu sa sucem i gledateljima, a sada je obavijestio direktora turnira u Rotterdamu, proslavljenog nizozemskog tenisača Richarda Krajiceka kako bi u tjednu odigravanja tog turnira radije bio u New Orleansu.

- Imali smo ugovor s Kyrgiosom i htjeli smo da ga se pridržava, ali vidjeli ste i u Šangaju što se događa kada mu se ne igra. Ne bismo željeli da se tako nešto dogodi i nama, pa smo odlučili raskinuti ugovor. Kyrgios je odlučio prednost dati svojoj strasti ispred svog posla - rekao je Krajicek.

NBA All-Star vikend održat će se u New Orleansu od 17. do 19. veljače sljedeće godine, a u posljednje vrijeme dijelom programa postala je i utakmica poznatih u kojoj svoje vještine pokazuju zaljubljenici u košarku koji su svoju slavu stekli u nekom drugom području.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije