Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi problemi

Kyrgios odustaje od nastupa u Wimbledonu: 'Pokušao sam sve kako bih mogao igrati'

FILE PHOTO: Tennis: Wimbledon
Foto: Susan Mullane/REUTERS
1/3
03.07.2023.
u 08:32

Nakon operacije lijevog koljena u siječnju, Kyrgios je odigrao samo jedan meč ove sezone. S Wimbledon se povukao iz opreza, a odustao je i od nastupa na turniru u Halleu.

Australski tenisač Nick Kyrgios objavio je u nedjelju navečer da odustaje od nastupa u Wimbledonu, gdje je prošle godine stigao do finala, zbog ozljede zgloba. "Stvarno sam tužan što moram odustati od Wimbledona ove godine", napisao je 33. igrač svijeta u storyju objavljenom na Instagramu uoči prvog dana Wimbledona.

Kako je kazao , prošli je tjedan ju Mallorci patio od bolova u zglobu, a CT je otkrio pokidani ligament. "Pokušao sam sve kako bih mogao igrati i razočarano moram reći da nisam imao dovoljno vremena baviti se time prije Wimbledona", dodao je.

GALERIJA Gvardiol je nezadovoljan u Leipzigu

FILE PHOTO: Tennis: Wimbledon
1/10

Australac, koji je prošle godine izgubio u finalu od Novaka Đokovića, trebao je igrati meč prvog kola u ponedjeljak protiv Belgijca Davida Goffina. Njega će na tablici zamijeniti igrač izabran iz kvalifikacija.

VEZANI ČLANCI:

Nakon operacije lijevog koljena u siječnju, Kyrgios je odigrao samo jedan meč ove sezone, prošli mjesec u Stuttgartu, gdje ga je u prvom kolu pobijedio Kinez Wu Yibing.

Prijavio se prošli tjedan za turnir na travi u Mallorci, koji je jedan od pripremnih događaja za Wimbledon, ali se onda ipak odlučio povukao iz opreza. Također je odustao od nastupa na turniru u Halleu.

VIDEO Antonija Zec: Između nastupa za Hrvatsku i operacije izabrala sam Europske igre

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije