Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teške uvrede

Kyrgios kažnjen sa 10.000 dolara zbog bezobraznog provociranja Wawrinke

Nick Kyrgios
Foto: Reuters/Pixsell
1/2
14.08.2015.
u 09:51

– Kokkinakis je spavao s tvojom djevojkom, žao mi je što ti to moram reći, stari – poručio mu je Kyrgios.

Udruženje teniskih profesionalaca (ATP) kaznilo je Australca Nicka Kyrgiosa sa 10.000 dolara zbog uvredljivog komentara na račun Stanislasa Wawrinke tijekom meča 2. kola turnira u Montrealu.

– Kokkinakis je spavao s tvojom djevojkom, žao mi je što ti to moram reći, stari – poručio mu je Kyrgios, a Wawrinka, kojeg se povezuje s našom tenisačicom Donnom Vekić, obratio mu se putem Twittera:

– Tako je razočaravajuće vidjeti sportaša i kolegu da pokaže nepoštovanje na način na koji ne možete ni zamisliti. Pasti tako nisko nije samo neprihvatljivo nego se u to teško može i povjerovati. 

Nakon što mu je ATP dodijelio kaznu, Kyrgios se ispričao Wawrinki putem društvenih mreža.

Želim se ispričati za komentar koji sam dao tijekom meča protiv Stana. Moj je komentar, koji je izrečen u afektu, neprihvatljiv na mnogim razinama. Kao dodatak osobnoj isprici, želim se i javno ispričati. Preuzimam potpunu odgovornost za svoje postupke i žalim zbog onoga što se dogodilo.

>>Kyrgios sramotno uvrijedio Wawrinku: Kokkinakis je spavao s tvojom curom!

Komentara 3

NE
Nepokolebljiv
17:40 14.08.2015.

Da li se "super" Srbin ikada ispricao publici u Barceloni za opetovano "u maniri duhana u luli - konzumiraj musko spolovilo!" ? Ne sjecam se da je bio opomenut ili kaznjen!

NE
Nepokolebljiv
17:36 14.08.2015.

Da li ce se i "gentleman" Wawrinka ispricati za fizicki nasrtaj u svlacionici? Tesko!

CR
cronada
07:46 15.08.2015.

Balkanac je Balkanac, drzavu i Kontinente mogu se mjenjati ali Gene Ne!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije