Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŽAK PORAZ

Dodig ispao na korak do Wimbledona, bolji je bio Zeballos

Ivan Dodig
Sanjin Strukić/PIXSELL
25.06.2015.
u 17:31

Bilo je 6:7 (4), 7:6 (5), 6:4, 7:6 (1) nakon tri sata i 17 minuta igre

Argentinac Horacio Zeballos bio je prejak protivnik Ivanu Dodigu u završnom meču kvalifikacija za Wimbledon i pobijedio nakon tri sata i 17 minuta igre 6:7 (4), 7:6 (5), 6:4, 7:6 (1) te na taj način našem najboljem igraču parova onemogućio pojedinačni nastup na najvećem teniskom turniru na svijetu. Osim ako ne bude "sretni gubitnik" i tako izbori glavni dio turnira.

Velika je to šteta jer Ivan se u teoriji morao nametnuti i proći dalje sjajnog zemljaša, ali ne tako sjajnog igrača na travnatoj podlozi. No znalo se da je opasno za Dodiga igrati na tri dobivena seta. I već je prvi otišao predaleko, ali naš je tenisač dobio 13. igru. Pritisnuo je u drugom setu no nije išlo, ponovno nitko nije napravio break i 13. igra se još jednom odigrala. Ovaj put se Argentinac pokazao boljim.

U trećem setu krenuo je konačni pad Ivana Dodiga, izgubio je servis i u meču gdje se to u tom trenutku još nije dogodilo, znalo se da će biti opasno. I bilo je, Zeballos osvaja treći set 6:4.

Činilo se da slijedi raspad, ali Ivan je kod 2:2 u četvrtom setu iznenadio i napravio break, ali kad je odmah potom izgubio svoj servis znalo se da je to kraj. Konačni, treći tie break, zapravo je bio samo formalnost. Argentinac je u njemu dozvolio našem tenisaču samo jedan poen...

>> Dodig na korak do glavnog ždrijeba Wimbledona

Komentara 2

RK
Realovac.koji.mrzi.hdz.lopine
17:50 25.06.2015.

Ma nek se koncentrira na parove, nije singl tog turnira za njega ako ga izbaci zemljaš u kvalama.

PE
peugeot
20:07 26.06.2015.

Drag mi je Dodig. Svi teniseri bivse Juge su mi dragi momci. Sto je najvaznije vole se i paze medjusobno. Jedna raja, od Djokovica, do Dodiga. Nije imao srece ovog puta. To je - to.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije