Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U REDSIMA DO 2013.

Kuyt: Dugo smo pregovarali oko novog ugovora

kuyt
AFP
16.04.2011.
u 13:53

Sve je dogovoreno u prijateljskoj atmosferi - rekao je Nizozemac.

Osim treneru Dalglishu šefovi Liverpoola odlučili su ponuditi novi ugovor i Dirku Kuytu čiji bi dosadašnji 'papiri' istekli na ljeto 2012. Sjajnom formom ove sezone zaslužio je još jednu godinu u dresu redsa.

30godišnji nizozemski reprezentativac u klubu je od 2006., kada je stigao iz Feyenoorda.

- Puno smo pregovarali oko ovoga, ali bilo je to s namjerom da postignemo dogovor. Sve je napravljeno u prijateljskoj atmosferi, sretan sam - rekao je Kuyt.

I treneru je dobro znati da još poduže vrijeme može računati na sjajnog napadača.

- Nikad ne odustaje, borben je, a iznad svega sjajan nogometaš. Najbitnije je što postiže pogotke u ključnim trenucima - rekao je Dalglish.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije