Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DERBI Šibenčani uoči Hajdukova gostovanja zrače optimizmom

Kulušić: Bijeli nemaju što tražiti na Šubićevcu!

02.12.2008.
u 16:44

Igrači Šibenika odišu optimizmom. A kako i ne bi kada drže visoko treće mjesto, odmah su iza Dinama i Hajduka. U prošlom su kolu razbili Zagreb, u Kranjčevićevoj slavili sa 4:0. U nedjelju im, u posljednjem kolu prije zimske stanke, na Šubićevac dolazi Hajduk.

Sjajna atmosfera
– Nemaju oni što tražiti ovdje! Mi ćemo sigurno pobijediti – izrazito je optimističan stoper Šibenika Ante Kulušić.

Svjestan je da se bijele ne smije podcijeniti, no isto tako je siguran u snagu svoje momčadi.

– Oni su jaki, igraju sjajno, tu je mnogo kvalitetnih igrača. No i mi smo dobri što pokazuju naši rezultati. Siguran sam da će naši napadači Zec i Rodić uspjeti pobjeći obrani bijelih samo je pitanje koliko puta – ima povjerenja u svoje suigrače iz napada Kulušić.

Početkom ove sezone Šibenik je izgubio na Poljudu s 1:0. Utakmica im je u sjećanju ostala po teškoj ozljedi njihova suigrača Ivana Božića koji se još oporavlja.

– Ovo će biti sasvim drugačija utakmica, pravi derbi, susret drugog i trećeg. Atmosfera je sjajna ne samo u momčadi, nego i među navijačima, u cijelom Šibeniku. Ovo posljednje kolo stvarno će biti šlag na torti – slikovito će Kulušić.

Zaustaviti Kalinića
Ante će morati, kao stoper, čuvati sjajnog Nikolu Kalinića koji bi već nakon te utakmice mogao ostvariti inozemni transfer.

– Znam Nikolu jako dobro iz vremena kada je bio u Šibeniku na posudbi, no njega je nemoguće “pročitati”. On je vrhunska klasa, teško ga je čuvati. No i do sada sam igrao protiv njega, znam da ću morati dati sve od sebe želim li ga zaustaviti – zna Kulušić odakle vreba opasnost.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije