Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napao zastupnika

Kukoč: Menadžer mi nije dao ništa i kamatari me

Tonči Kukoč
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
28.04.2014.
u 08:15

– Kamatare me, a ništa mi nisu dali! Kad sam bio igrač Hajduka, bio sam u teškoj financijskoj situaciji i tražio sam da mi daju da preživim, a Duje Brzović mi je nakon nekoliko dana donio 2000 kuna i kazao da ga moram vratiti sljedeći tjedan!?

Potresno pismo Tončija Kukoča, 23-godišnjeg igrača talijanskog drugoligaša Brescie o odnosu sa svojim bivšim menadžerom izazvalo je dosta bure u javnosti. Kukoč je hrvatskoj javnosti poslao pismo u kojem piše da ga obitelj Brzović, Siniša i sin mu Duje, s kojom je potpisao ugovor prije pet godina, kamatari i da od njega potražuje 60 tisuća eura!

Novac ću dati bolesnima

Zdravko Mamić za tu je familiju mala maca. Obitelj Brzović ne može prodati Messija i Ronalda, a kamoli Kukoča – piše nekadašnji Hajdukov nogometaš.

Dodao je kako su mu Brzovići blokirali račune u Hrvatskoj i Italiji.

– Kamatare me, a ništa mi nisu dali! Kad sam bio igrač Hajduka, bio sam u teškoj financijskoj situaciji i tražio sam da mi daju da preživim, a Duje Brzović mi je nakon nekoliko dana donio 2000 kuna i kazao da ga moram vratiti sljedeći tjedan!? Sada ja toj obitelji, koja mi nije dala ni 500 eura, moram dati 60 tisuća eura. Nema tog dragog Boga ili suda koji me može natjerati da toj obitelji dam novac koji nisu zaslužili. Dajem obećanje da ću do zadnje lipe sve dati bolesnoj djeci, ali neću toj obitelji, između ostalog napisao je Kukoč.

Nogometaš tvrdi da se na javno pismo odlučio kako bi uputio poruku svim roditeljima da dobro promisle kome daju svoju djecu.

– Ja sam pogriješio, ali sada sam sretan kad znam da više nitko neće doći u ruke te obitelji – kaže Kukoč.

To je Kukočeva priča. Uvijek je bio poseban tip, nekako na svoju ruku, još iz dana u Hajduku. U siječnju prošle godine razišao se s trenerom Mišom Krstičevićem, otišao je u Italiju. Trebao je ove zime u Sampdoriju, ali taj transfer nije realiziran. Obitelj Brzović šokirana je Kukočevim istupom, Siniša ne može doći sebi kako je moguće da je Tonči izrekao takve objede.

– Uvijek sam bio korektan, toliko toga sam dao u sport, bio jedan od prvih sponzora Blanke Vlašić. Kukoči su me molili da preuzmem brigu o Tončiju. Pa mi nikoga od igrača nismo imali osim njega – kaže Siniša Brzović i nabraja sva ulaganja u Kukoča, od hotela, preko prehrane i opreme.

Nanesena velika šteta

A sin mu Duje ne želi veliku medijsku prepisku.

– Nemam potrebu za bilo kakvom polemikom. Tražio je raskid ugovora još u lipnju prošle godine, ovjerio ga je javni bilježnik. Nije se tada bunio, još je našeg odvjetnika pitao može li platiti ono što treba u dvije rate. No, kako nije ništa ispoštovao, morali smo ići na sud. Donijet je ovršni nalog, i na sudu u Splitu i u Italiji. Sada je na snazi europski ovršni nalog. Što da vam kažem, ja na ovaj način moram vratiti ono što sam uložio u njega. Kukoč nije ispunio ono što je morao po sporazumnom raskidu ugovora. A šteta koja je nanesena mojoj obitelji je nesaglediva.

>> MAX Tonći Kukoč: Da me Hajduk odbacio, išao bih u Dinamo

Komentara 5

BA
balic
09:11 28.04.2014.

Lopovi! decko ne daj ni lipe ,otvori racun na ime oca ,majke ,djevojke ,samo ne daj ovim ni lipe..Ovakvi kamatari zasluzju samo jedno ,visegodisnje kazne i da im sapun deset puta pod tusem iz ruku ispadne ..

Avatar Darac ZG80
Darac ZG80
10:01 28.04.2014.

Svi serete po Mamiću, a on svoje igrače dobro debelo plaća, a spletke i izrabljivanja ovih zgubidana "menadžera" iz splita tek sad dolazi na vidjelo !

IN
Ineboimorejeplavo
10:18 28.04.2014.

hahaha, vidi likova iz mocvare, lihvari, kamatari, jovo javi seeee, simicu javi seee, skansi javi seeeee.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije