Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON POBJEDE

Krznar poručio: Protiv Genka ćemo na pobjedu, a sad idemo feštati, čekaju nas u loži

Zagreb: Utakmica UEFA Europske lige, GNK Dinamo - Rapid
Luka Stanzl/PIXSELL
04.11.2021.
u 23:31

- Zvučat će čudno, ali ovim nerješenim rezultatom Genka mi moramo ići na pobjedu i to je lakši dio posla. Dinamo nikada nije igrao na bod, za to imamo snage i kvalitete

Damir Krznar rekao je nakon velike pobjede Dinama nad Rapidom 3:1:

-Čestitam dečkima, cijeloj momčadi. Mala pogreška Franjića, ali to nije ništa bitno sada. 

- Veliki povratak AndrićaPetković junak, heroj. Htio je zamjenu prvo, a onda herojski odlučio da može igrati. A držali smo stalno pripremljenog igrača da ga zamjeni.  Šutalo je zaslužio da ga stavim večeras i vratio je to na najljepši mogući način.

- Zvučat će čudno, ali ovim nerješenim rezultatom Genka mi moramo ići na pobjedu i to je lakši dio posla. Dinamo nikada nije igrao na bod, za to imamo snage i kvalitete. 

- Hvala publici. Prekrasna atmosfera, uživamo u svakom trenutku na našem terenu, pozitiva koju nam šalju je urodila plodom i drago mi je da smo im se mogli odlužiti. Čestitamo im rođendan kao i našem predsjedniku. Žurimo, čekaju nas u loži, sad feštamo! - zaključio je Krznar uz osmijeh.

>> Pogledajte koreografiju Boysa:

 

Ključne riječi

Komentara 1

FR
freeshooter
23:33 04.11.2021.

Bravo Ekipa, bravo Profesore...samo jedna, jedina greška...i s kojom je moglo krenuti krivo, no plavi lavovi su večeras bili predobri, svi dobri, nebi isticao, no veseli povratak Gojaka...sve drugo odlično, šteta za još koji gol...idemo dalje, samo jako...ale ale dinamo ale...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije