Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTUKLI SE U HRAMU NOGOMETA

Krvavi sukob Engleza i Škota na Wembleyju, jedan navijač završio razbijene glave

navijači
Foto: Reuters
1/9
12.11.2016.
u 09:03

Atmosfera je većim dijelom utakmice bila mirna zbog sjećanja na stradale u Prvom svjetskom ratu. No, glave su se usijale, došlo je do tučnjave u kojoj je jedan navijač završio obliven krvlju.

Engleska je sinoć u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo na Wembleyju svladala Škotsku s 3:0, a utakmicu su obilježili i sukobi navijača na tribinama.

Atmosfera je većim dijelom utakmice bila mirna zbog sjećanja na stradale u Prvom svjetskom ratu. No, glave su se usijale, došlo je do tučnjave u kojoj je jedan navijač završio obliven krvlju.

Inače, na utakmici je bilo oko 14,000 škotskih navijača koji nisu u dobrim odnosima s Englezima.

>> Tjednik Max! i sport Večernjeg lista pratite i na Facebooku

>> Kraj čuda Roberta Prosinečkog: Brutalno ga prizemljio protivnik koji sada čeka Hrvatsku

Komentara 7

ĆA
ćaćaća
10:41 12.11.2016.

nemaju oni svoje stevanoviće da to cinkaju uefi...

VL
????
10:10 12.11.2016.

Baš me zanima kakva će biti kazna Englezima i Škotima, koliko utakmica pred praznim tribinama jer ne samo da su se potukli nego su još i obje reprezentacije usprkos FIFA-inoj zabrani nosile crveni mak kao simbol sjećanja na svoje vojnike iz 1. svjetskog rata. S tim da na BBC-u piše da će istrage biti samo ako je delegat to spomenuo u izvješću. Baš me zanima da li je, ako nije, nekako sam siguran da ih njihov FARE neće naknadno cinkati FIFA-i.

DH
dalibor.hren
09:59 12.11.2016.

Koliko će utakmica Englezi igrati pred praznim tribinama?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije