Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRUNOSLAV JURČIĆ:

Ne bih mogao kritizirati momčad nakon pobjede jer nisam omiljen i nemam zaštitu

Krunoslav Jurčić
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
20.04.2015.
u 20:39

Da sam ja, ili netko tko nema zaštitu ili nije omiljen, tako nešto napravio nakon pobjede, uvjeren sam da bi se pisalo – kakav je to trener koji nema kontrolu nad svojom momčadi.

Vidim da je Zoran Mamić kritizirao svoje igrače nakon pobjede Dinama nad Lokomotivom, sad je tako nešto kod nas valjda postalo moderno.

Prvo je Niko Kovač kritizirao reprezentativce nakon uvjerljive pobjede nad Norveškom, pa sad Zoki. No, oni to mogu kad ih i mediji vole.

Da sam ja, ili netko tko nema zaštitu ili nije omiljen, tako nešto napravio nakon pobjede, uvjeren sam da bi se pisalo – kakav je to trener koji nema kontrolu nad svojom momčadi.

>> Mamić ljutit: Strašno sam razočaran, igrali smo kao seljačka radna zadruga!

Komentara 5

MA
mamunamegalo
21:47 20.04.2015.

dobro je i rekao. .sigurno bolji trener od mamica!

Avatar cluesblues
cluesblues
01:40 21.04.2015.

i kek je nakon nekolko tekmi kritiziral igrace (cak i nakon ove zadnje koju su dobili ) - u hajduku je to bila praksa skoro svakog trenera…dakle ne zam zakaj se vec peti clanak pise o tome - bez obzira kaj se radi o zokiju koji nema blage veze s trenerskim poslom i zadnji je koji bi trebal kritizirat igrace, ipak je to njegova stvar i to delaju i drugi treneri ali se od toga ne dela "senzacija" (malo koji trener bu priznal da je lose prirpemil tekmu ili da je pogrijesil u taktici i mnogi se radije obruse na igrce) - ovakvo uporno cackanje po tome bi valjda trebala zamutit vodu u dinamovoj svlacionici ( vecernjaku vise ne znaju kak da sastave neki novi negativni clanak)…s druge strane, pojedini igraci dinama igraju tak indolentno vec niz utakmica da bi im trebalo oduzet placu a ne samo ih javno kritizirat...

SA
SI aka SI
09:06 21.04.2015.

Kruno, ti si svoju momčad hvalio i nakon 0:5, "učimo se" (Cufre, Tonel, Šimunić, Leko itd).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije