Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
matjaž kek:

Krstanović je izudaran u Mađarskoj, ali će ipak biti u prvih 11 protiv Hajduka

Ivan Krstanović
Foto: Marko Prpić/Pixsell
27.07.2014.
u 14:30

- Točno znam kako će Hajduk igrati, ali ne smijem vam reći jer bih onda morao okrenuti ploču - rekao je Kek.

Nogometaši Rijeke večeras igraju prvu utakmicu u prvenstvu pred svojim navijačima, kojima je gostovanje Hajduka najbolja pozivnica.

– Sam naziv jadranski derbi nosi određene tenzije, podiže temperaturu, iako su sada temperature ugodne. Dolazi nam Hajduk, koji izuzetno poštujem. I Rijeka i Hajduk ulaze u tu utakmicu nakon europskih nastupa, i još jednom čestitke svim hrvatskim klubovima na pobjedama. Sada je najbitnija rekuperacija, u zgusnutom rasporedu nemamo vremena trenirati. No, i Splićanima je isto, ne trebamo kukati da smo umorni. Nismo se 36 kola borili da uđemo Europu, da bismo sada počeli kukati – kaže trener Rijeke Matjaž Kek.

Rijeka je favorit, a Hajduk tradicionalno igra bolje kada nije favorit:

– Neću vam reći kakav Hajduk očekujem, jer ćete to napisati pa ću morati okrenuti ploču. Hajduk ima mladu i agresivnu momčad, nije puno promijenio momčad, izgubio je samo Pašalića u sredini. Imaju bijeli i dovoljno iskustva, sigurno će se znati postaviti. Kantrida im je inspiracija - smatra Kek.

Rijeka će istrčati u najboljem sastavu.

– Ozlijeđenih igrača nema, jedino je Krstanović dobro izudaran u Budimpešti, ali i on je dobro udarao. Nije mu ništa ozbiljno, igrat će protiv Hajduka budući da će propustiti utakmicu na Ovčjim Otocima. Malo smo potrošeni u veznoj liniji, što se vidjelo u drugom poluvremenu utakmice u Budimpešti. Možda nešto zarotiramo! Igramo derbi pa dodatne motivacije ne treba. Zapad će biti pun, a kada je tako, onda je i igra Rijeke punija – zaključuje Kek.

>> Dinamo, Hajduk i Rijeka prvo u goste, Split domaćin na Poljudu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije