Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjetili se teških dana
Povratak na članak

Bivši vatreni: Meci su fijukali oko mene, ali se nisam bojao

Mene je Franjo Tuđman odlikovao dva puta! Kao nositelja spomenice Domovinskog rata te još jednom nakon SP-a – rekao je Krpan

Komentari 8

CR
crodux
11:13 18.11.2018.

Krpan je istinska Nogometna Ikona!

VL
Avatar arba_arba
arba_arba
11:06 18.11.2018.

Dani Ponosa i Slave, 90 % sa tijelom i srcem zu Vukovar

VL
Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
11:23 18.11.2018.

Šta li će reći sad na ovo Arkan jer čita al ne smije odgovorit jer umro je on davno isto ko i Slobo samo niko nije vidio šta je bilo u lijesu a poprilično lagan bio kažu ?

VL
PI
Pierro12
12:22 18.11.2018.

Stradali su Osijek i Vinkovci, i puno mjesta, sela i gradova u Hrvatskoj, nazalost, ali Vukovar je posebna prica. Zato sto se kompletna JNA, dakle cijela yugo -cetnicka vojska, skupila oko Vukovara, sva vojska, Tenkovi, topovi svih vrsta, kolona vozilaa i vojske se razvlacila preko 100 i nesto kilometara, sve doch beograda. Ta sila je odlucila napasti Hrvatsku i zapela u Vukovaru. Preko 3 mjeseca totalnog rata, bjesomucnog napada topovima i tenkovima, avionima itd. ..i procjenom, od 80,000-100,000 "srpskih junaka ",dakle vojske, naoruzane do zuba, dok s druge strane, bez vojske i policije, civili naoruzani lovackim puskama i obicnim pistoljem, tko je imao uopce oruzja u kuci, stali su u obranu Hrvatske i grada, bez ikakave sanse, oruzjem i ljudstvom, 10 puta jacem neprijatelju i po cijenu vlastitog zivota branili svoj dom, grad i Domovinu Hrvatsku. Vjecna vam Slava i Hvala, od Branitelja, i stanovnika Vukovara, i cijele Hrvatske. Vasa imena zauvijek ce ostati zlatnim slovima upisana u Hrvatskoj povijesti.

VL
DH
dalibor.hren
12:07 18.11.2018.

A za što si odlikovan nakon SP-a?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.