Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Božićne ludosti

Krkić ušao u akvarij sa psinama, Parker se prerušio u Travoltu

'FC Barcelona\'s player Bojan Krkic from Spain dives under water with sharks to wish a Merry Christmas at the Aquarium in Barcelona on December 23, 2009. AFP PHOTO/JOSEP LAGO.'
'JOSEP LAGO'
27.12.2009.
u 16:19

Na krajnje neuobičajen način Božić je proslavio španjolski nogometni reprezentativac i Barcelonin napadač, 19-godišnji Bojan Krkić.

Zaronio je Krkić u akvarij i poslao poruku "Sretan Božić" u sklopu akcije u kojoj je upozoravao na globalno zatopljenje.

S morskim psima "družio" se u akvariju u Barceloni.

Sa 17 godina i 22 dana Krkić je najmlađi igrač koji je upisao nastup u nogometnoj Ligi prvaka.

Osim što brani boje španjolske "furije", Krkić nastupa i za katalonsku izabranu vrstu. Uoči odlaska na praznike Krkić je izrazio i nezadovoljstvo zbog male minutaže u Barceloni.

– Želja mi je unatoč tomu ostati u Barceloni i izboriti se da što više igram. Želim dokazati treneru da može računati na mene. Premlad sam da bih već sada promijenio klub – kaže Krkić, za kojega se zanimao Arsenal.

Na neuobičajen način Božić su odlučili proslaviti i francuski košarkaš playmaker San Antonio Spursa Tony Parker i njegova supruga, glumica Eva Longoria. Slavni par kostimirao se u glavne glumce hit-filma s kraja 70-ih godina prošloga stoljeća i odglumio svoje uloge u hit-pjesmi Summer Nights iz mjuzikla "Briljantin".

Parker je utjelovio ulogu Dannyja Zuka (glumio ga je John Travolta), dok je Longoria preuzela ulogu Sandy Olsson (glumila ju je Olivia Newton John). "To je Evin najdraži film", objasnio je Parker.

Wayne Rooney, zvijezda Manchestera i Albiona, imao je manje zabavan Božić. Cijeli dan proveo je uz suprugu Coleen koja je bdjela u bolnici uz sestru Rosie oboljelu od Rettova sindroma, teške neurološke bolesti mozga za koju nema lijeka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije